Postignite jednostavno merenje, neposredno dokumentovanje i arhiviranje podataka sa pa-on!

722
Postignite jednostavno merenje, neposredno dokumentovanje i arhiviranje podataka sa pa-on!

Uzimanje parodontalnog statusa je pojednostavljeno. Parodontološki status je deo standardnog kliničkog pregleda pacijenta i sve češće  se prikuplja u okviru poboljšanja oralne higijene. Periodontalne bolesti se mogu prepoznati na vreme čime se smanjuje rizik od njihovog napredovanja. Pa-on pojednostavljuje i standardizuje beleženje periodontalnog statusa. Rezultati merenja su odmah vidljivi na periodontalnoj skali.

Pametnije periodontalno sondiranje doprinosi:

  • Merenja su kontrolisana i automatizovana. Tokom sondiranja, dubina džepa, gubitak pripoja i recesija se automatski određuju i prenose na sistem upravljanja praksom. Značajne prednosti: nema potrebe za asistiranjem pored stomatološke stolice da bi se podaci merenja dokumentovali.
  • Kompletno integrisan u ordinacijski softver. Merenja se direktno prenose u byzz Paro ili ordinacijski softver. Nalazi se odmah vizualizuju u periodontalnoj tabeli pa se mogu jednostavno koristiti u komunikaciji sa pacijentom.
  • Standardizovana merenja. Sterilni jednokratni vrh je kalibrisan za primenu standardne sile od 20 g (0,2N) . Ovo omogućava precizne, standardizovane rezultate- čak i između različitih operatora. Pacijenti obično doživljavaju  merenja sa pa-onom manje bolnim u poređenju sa standardnom metalnom sondom.
  • Procedura merenja je uobičajena. Sve uobičajene procedure merenja se podešavaju putem softvera tj. broj merenja, broj mernih tačaka po zubu, recesije, indeks krvarenja- tako da nema potrebe za menjanjem standardnih procedura.

BRZO KALIBRISANJE U JEDNOM KORAKU
Pre početka procedure merenja, vrh za merenje  se mora pritisnuti  jedan put na nultu tačku. Sonda potvrđuje kratkim zvukom i spremna je za sondiranje.

INDIVIDUALNA PROCEDURA MERENJA
Možete podesiti željene parametre merenja individualno korišćenjem softvera ( sekvenca merenja, broj merenja itd).

STERILNI VRH ZA JEDNOKRATNU UPOTREBU
Bezbolno, kalibrisano merenje primenom sile od tačno 20g [0,2N]

ERGONOMSKI I BEŽIČNO
Zahvaljujući potpuno automatizovanom laganom ručnom delu, Vaša precizna merenja se automatski čuvaju i prenose na monitor.

JEDNOSTAVNA UPOTREBA
Stvarna merenja izvodi sama sonda. Dodatne informacije poput indeksa krvarenja mogu se direktno registrovati uporedo sa merenjima koristeći odgovarajuće dugme.

UVEK SPREMAN
Kada je postavljen na kućište za punjenje, sva merenja se prenose na byzz Paro ili u ordinacijski softver.

EKRAN-FEEDBACK
Optičke i zvučne povratne informacije 



 

Slični postovi

Univerzalni sistem lupe opt-on®/spot-on®

Univerzalni sistem lupe opt-on®/spot-on®

opt–on®  stomatološka lupa: Uvećanje 2.7 ili 3.3 puta, Mala težina od samo 32g, ​Korekcioni adapter ispravlja lupu prema vašoj oštrini vida. spot-on®nxt čeona lampa: Težina od samo 85g, Trajanje baterije do...

2456
Bolja kontrola doziranja - Sa novim poklopcem za zatvaranje- CLEARFIL Universal Bond Quick

Bolja kontrola doziranja - Sa novim poklopcem za zatvaranje- CLEARFIL Universal Bond Quick

Clearfil Universal Bond Quick aplikacija jednom rukom. Jednostavnija tehnika rada. Manji rizik od kontaminacije. CLEARFIL™ Universal Bond Quick proizvođača Kuraray Noritake Dental je univerzalni adheziv koji odmah ispoljava dejstvo. Samo...

554

Komentari

Napiši komentar
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.