Predstavljamo: stomatološka ordinacija “Sailović”

5051
Predstavljamo: stomatološka ordinacija “Sailović”

Stomatološka ordinacija “ Sailović” sa radom je krenula još davne 1999 godine. Osnivač prakse je dr Milka Sailović, specijalista stomatološke protetike.

Ordinacija Sailović je vremenom postala polivalentna služba koja se bavi svim granama stomatologije. Danas, tim ordinacije čine tri stalno zaposlena doktora stomatologije (dr Milka Sailović, dr Saša Sailović,dr Adriana Sailović) koji pokrivaju oblasti estetske i restaurativne stomatologije, endodoncije kao i stomatološke protetike. Konsultant ordinacije iz oblasti ortopedije vilica je spec. dr Gorana Stanarević Tomić kao i docent spec dr Bojan Janjić iz oblasti oralne hirurgije.

Stručni tim ordinacije Sailović pruža kompletnu stomatološku uslugu koja obuhvata prevenciju, dijagnostiku, saniranje stomatoloških problema i praćenje stanja oralnog zdravlja. Cilj ordinacije je da na pravi način suzbije, blagovremeno leči i rehabilituje orofacijalni sistem. Doktori ordinacije svoje znanje i veštine redovno usavršavaju na stručnim skupovima, kako na domaćim, tako i na inostranim seminarima. Jedan od mnogih na koji se ordinacija veoma ponosi i čije radove u kontinuitetu prati su kursevi kod dr Juliana Webera (London) koji svoja endodontska umeća implementira širom sveta kao jedan od tri zvanična stomatologa demonstratora firme Densply Sirona, kao i prof dr. Vladimir Ivanović koji svojom energijom i znanjem pomera granice savremene stomatologije kao i mnogi drugi.

U ordinaciji se koriste materijali renomiranih evropskih proizvodjača. Materijali izbora u restaurativnoj stomatologiji su Ivoclar Vivadent (Liechenstein), 3M ESPE(Germany) i GC Europe(Japan). Posebna pažnja posvećuje se endodontskoj terapiji gde se uz primenu endomotora i apex lokatora poslednje generacije u mašinskoj obradi kanala korena koristi koferdam kao sredstvo izbora u savremenoj endodonciji gde je mogućnost kontaminacije kanala svedena na minimum. Proizvođači koji se koriste u endodontskoj terapiji su firme Densply Sirona, počev od mašinskih proširivača, silera i termafil Gutta Core obturatora kao metod izbora u trodimezionalniloj obturaciji endodoncije 21og veka.
 


Svaki protetski rad koje se izrađuje u ordinaciji radi se uz konsultaciju i kontolu dr Milke Sailović, koja svoje višegodišnje iskustvo u državnoj službi kao specijalista stomatološke protetike, prenosi i danas u svojoj privatnoj praksi. Garancija kvaliteta protetskih usluga pored višegodišnjeg iskustva zasniva se i na dugogodišnjoj saradnji sa zubotehničkom laboratorijom Wisil M (Beograd) i njihovim timom tehničara koji zajedno čine da osmeh pacijenata bude njihova najbolja preporuka. Takođe veliku zahvalnostu u radu ordinacija duguje i firmi DM iz Subotice koja svojim nesebičnim zalaganjem i trudom čini da potrebe doktora za nabrojanim proizvođačima budu na vreme distribuirani.
 

Ono što izdvaja ordinaciju Sailović na vrhu lestvice osim kompletnih usluga iz svih specijalnosti je i mogućnost digitalne rendgen dijagnostike na licu mesta jer u svom sastavu poseduje kompletno opremljen rendgen kabinet koji utiče na povećanje kvaliteta rada i pouzdanost dijagnoze, a pacijentima se olakšavaju tretmani po principu “sve na jednom mestu”. Takodje u planu su i dva usavršavanja na polju oralne hirurgije i ortopedije vilica kao potreba za sve većim brojem pacijenata u toj oblasti stomatologije. Saradnja sa drugim ordinacijama je takodje jedan od bitnih faktora u povoju gde se vrši uslužna rendgen dijagnostika u digitalnom formatu na filmu, cd-u ili putem e-maila po želji lekara.
 

Sve “zahtevniji pacijenti” kao i nova tehnološka dostignuća jedan su od izazova sa kojim se ordinacija susreće u 21-om veku gde se timskim radom teži ka savršenstvu svakog pacijenta ponaosob.
 

 

Slični postovi

Predstavljanje laboratorije: G – Dent

Predstavljanje laboratorije: G – Dent

Od samog početka prate inovacije u svetu i preuzimaju samo dobru praksu i nova funkcionalna rešenja sa kojima su zadovoljni stomatolozi i pacijenti. Tokom svih ovih godina izgradili su brend pouzdanosti o čemu govori i broj stomatologa sa kojim...

2154
Miradent - profesionalna prevencija karijesa

Miradent - profesionalna prevencija karijesa

Mira-Clin® hap - Pasta za poliranje sa hidroksiapatitom: Za profesionalno čišćenje i poliranje zuba; Služi i kao pomoćno sredstvo u tretmanu osetljivih vratova zuba; Nežno uklanja obojenost i naslage dok istovremeno stvara zaštitni...

3055

Komentari

Napiši komentar
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.