Predstavljamo Wassermann proizvode!

609
Predstavljamo Wassermann proizvode!

Kvalitet proizveden u Hamburgu · NEMAČKA
Wassermann je kompanija koja dizajnira i proizvodi visokokvalitetne tehničke uređaje u Nemačkoj.  Glavni korisnici ovih uređaja su zubotehničke laboratorije, stomatološke klinike i razne industrijske oblasti širom sveta.

Zašto Wassermann proizvodi?
Wassermann proizvodi su proizvedeni od visokokvalitetnih materijala, a udeo plastike koji se koristi je minimalan. Ovi uređaji su poznati po svojoj pogodnosti za svakodnevnu upotrebu, funkcionalnosti i dugovečnosti.


Laboratorijske mašine

Jednostavan, siguran, ušteda vremena: Sa motornim nasadnikom HSM-40/ V&H Perfecta 300 imate prvoklasni multifunkcionalni alat za obradu svih materijala koji se mogu naći u laboratoriji – od plastike do cirkonija.

  • HSM-40 / W&H Perfecta 300 Handpiece Kit w knee controll

Paročistač
Savršeno za upotrebu sa ograničenim prostorom.

  • Wasi-Steam Classic II

Vibratori
Snažni vibratori KV-26 i K-16 su dizajnirani za evakuaciju vazdušnih džepova i za savršenu kompresiju materijala.

  • KV-26
  • KV-26 plus
  • KV-16

Vakuum mešalice
Vakuum pumpa velikog kapaciteta koja ne zahteva održavanje i regulacija brzine miksera čine Wamix pogodnim za sve vrste maltera, smesa za ugradnju i silikona.

  • Wamix-Touch Injector
  • Wamix-Touch

Usisna tehnologija
Čisto rešenje za optimalan rad.

  • Absaug-Box Compact III

Motor za poliranje
Izdržljivost i iskustvo za metale i plastiku: Ako tražite kompaktan, snažan i posebno robustan motor za poliranje, ne možete proći pored Wassermann WSM-2.

  • WSM-2 – 500 Watt – 1.500/ 3.000 min

 ↓ BROŠURA ↓

Preuzmite PDF (na Engleskom) popunjavanjem obrazca ispod.

  Obrazac:

Slični postovi

Renfert mašine

Renfert mašine

Silent V4 - snažniji i tiši Laboratorijski aspirator koji se može povezati na četiri radna mesta u isto vreme i svako od njih ima zasebno rukovodstvo...

2691
POWER steamer 1 - Redizajnirano čišćenje parom

POWER steamer 1 - Redizajnirano čišćenje parom

Jedinica za čišćenje parom sa ručnim punjenjem. Novi, snažni POWER paročistač postavlja nove standarde u pouzdanosti i dugotrajnosti ali impresionira svojim učinkom čišćenja. Bilo koja vrsta čestica se može jednostavno i efikasno ukloniti....

2381
Savršeni rezultati bez balončića sa Wamix-Touch

Savršeni rezultati bez balončića sa Wamix-Touch

Wamix-Touch: Visok kapacitet vakuum pumpe bez potrebe održavanja kao i regulisanje brzine miksera čine Classic odgovarajućim za sve vrste gipsa, masa za ulaganje i silikone. Zavisno od primene moguće je podešavanje tri stepena vakuuma. S obzirom...

608

Komentari

Napiši komentar
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.