Prva paleta za zagrevanje kompozita!

561
Prva paleta za zagrevanje kompozita!

Predstavljamo vam prvu MPF paletu za zagrevanje kompozitnih materijala. Ova jedinstvena inovacija je dizajnirana da kompozit dovede do fleksibilne konzistencije koja olakšava korisniku manipulaciju kompozitom prilikom restauracije malih ili dugih ispuna, posebno kada je potrebno intenzivno prilagođavanje gingive u hibridnim slučajevima.  Kutija palete je napravljena od polikarbonatnog materijala koji se naziva "Makrolon" i ima stabilna UV svojstva koja sprečavaju direktno UV svetlo da polimerizuje kompozit unutar palete. Osim toga, poklopac palete ima mogućnost da ostane otvoren na željenoj visini kako bi se sprečilo direktno svetlo iz laboratorijskog okruženja. 

 

Staklena ploča se zagreva putem elementa koji je pričvršćen na dno staklene ploče, a koji je povezan preko plastičnog konektora sa elektronikom na glavnom telu palete. Staklena ploča je debljine 6 mm kako bi se izbegao rizik od pucanja pri različitim temperaturama.
Paleta ima taster za uključivanje/isključivanje na gornjem desnom delu unutrašnje palete. Isti taster može promeniti prikaz temperature na LCD displeju sa Celzijusa na Farenhajt jednostavnim pritiskom. Kada se taster za uključivanje/isključivanje drži pritisnutim 3 sekunde, paleta se isključuje.
LCD displej prikazuje temperaturu stvarne staklene ploče, bilo u Celzijusima ili Farenhajtima, i može se povećati ili smanjiti pomoću dugmića +|- . Kada se odabere željena temperatura, paleti je potrebno nekoliko minuta da dostigne željeni nivo temperature.
Paleta dolazi sa strugalicom koja se koristi za čišćenje staklene ploče od ostataka kompozita, a da pri tome ne ogrebe površinu stakla. Nakon što se ostaci kompozita uklone sa stakla strugalicom, površina stakla može se obrisati čistim ubrusom i alkoholom radi čišćenja površine. 
Paleta će se automatski isključiti nakon 5 sati u slučaju da je jedinica ostavljena uključena greškom.

Slični postovi

MPF Optimum četkica

MPF Optimum četkica

Dentalna medicina se razvija iz dana u dan što doprinosi razvoju dentalne tehnologije i materijala koji se koriste u tim tehnologijama. Usavršavanje alata doprinosi lakšem i boljem obavljanju određenog posla.

3891
MPF - Sve što Vam je potrebno u samo jednom pakovanju

MPF - Sve što Vam je potrebno u samo jednom pakovanju

MPF najnoviji šrafcigeri za implantno nošene slučajeve su dizajnirani da omoguće i olakšaju rad sa najpopularnijim dizajniranim glavama šrafa prisutnim na tržištu, ergonomska drška je napravljena od aluminijuma i obojena u 8 sjajnih boja za lakšu...

959
NOVA MPF HIBRIDNA ČETKICA

NOVA MPF HIBRIDNA ČETKICA

MPF ideja za patent na čekanju ( A.N.: CY 2022200003) je bila da se napravi spoj vrha četkice koji će se sastojati od sintetike (70%) i kolinski dlake (30%), a imaće sposobnost apsorbcije materijala  u sam vrh jezgra dlake, što oponaša...

1885

Komentari

Napiši komentar
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.