Pozovite nas:
+381-24 554 927
RADIONICA „STYLE ITALIANO“ TEHNIKE U DENTAL MEDICAL-U

RADIONICA „STYLE ITALIANO“ TEHNIKE U DENTAL MEDICAL-U

RADIONICA „STYLE ITALIANO“ TEHNIKE U DENTAL MEDICAL-U
RADIONICA „STYLE ITALIANO“ TEHNIKE U DENTAL MEDICAL-U
0 460


Imate dilemu pred odabirom adekvatne nijanse kompozita za estetske ispune i kompozitne fasete? Niste sigurni u način slojevanja kompozita?

 –Ne propustite predstavljanje tehnike "Style Italiano"

Radionica će biti održana 26. novembra u prostorijama Dental Medical-a u Subotici na adresi: Harambašićeva 8, sa početkom u 9.00 sati. Prijava učesnika omogućena je putem e-mail adresa: info@dental-medical.rs ili skarim@mmm.com, ili telefonom na broj 024 554 927. Cena učešća je 50 EUR, materijal je uključen u cenu.

Jednostavnom tehnikom do vrhunskih rezultata

Svakodnevna praksa stomatologa predstavlja neizbežno suočavanje sa problemom odabira adekvatne nijanse kompozita, kao i načina slojevanja kompozita kojima se žele postići vrhunski estetski ispuni i kompozitne fasete. Prepoznajući takvu problematiku, Dental Medical je odlučio da organizuje još jednu veoma korisnu radionicu namenjenu stomatolozima. Predstavnik kompanije 3M ESPE Dental, Samir Karin, će kroz teorijsku prezentaciju i praktičan prikaz učesnicima predstojeće radionice prikazati kako su ovu tehniku za Filtek Ultimate osmislili osnivači sada već čuvene Style Italiano grupe, sa ciljem da se maksimalno pojednostavi slojevanje kompozita za vrhunske estetske ispune i kompozitne fasete. Ideja je da se standardizacija slaganja boja uradi prema VITAPAN ključu. Za prvi deo radionice je predviđena teorijska prezentacija ideje slaganja boje, kao i bitnih faktora prilikom odabira kompozita, dok će u njenom drugom delu stomatolozi probati da sami slože ključ za Style Italiano tehniku kao i da probaju Filtek Ultimate koji su osnivači ove grupe izabrali za rad.

O tehnici

„Style Italiano“ predstavlja tehniku odabira nijansi i načina slojevanja kompozita, koja korisnike i pacijente vodi do vrhunskih rezultata. Ova tehnika je već poznata svuda u svetu, a osmislili su je italijanski priznati stručnjaci prof. Angelo Putiđano i dr Valter Deveto, čija su specijalizacija bili  upravo kompoziti. Ono što ona nudi jeste promena fokusa sa komplikovanih, skupih  i dugotrajnih  tehnika izlivanja, na upotrebu jednostavnih recepata u samo dve nijanse kojima se postiže lepši, autentičniji i ekonomičniji efekat. „Style Italiano“ tehnika će Vas usmeriti jednostavnim restauracijama, koje će vas svaki put odvesti do odličnih kozmetičkih rezultata u vidu prirodnog izgleda.

 

Rad sa 3M ESPE proizvodima

3M ESPE je, prepoznajući kvalitet ove tehnike, obezbedio zubarima materijale i sredstva koji će dodatno pospešiti razvoj „stomatološke umetnosti“ širom sveta. 3M ESPE's Filtek™ Supreme XTE Universal Restorative je idealan za postizanje prirodnog efekta tehnikom „Style Italiano“ . Omogućava izradu kojom se istovremeno postižu jednostavne i lepe restauracije koristeći jednu nijansu, ali njegova svestranost zubaru omogućava i rad sa dve nijanse ili višeslojno nanošenje, po potrebi. Učesnicima u radionici će osim stručne obuke, biti obezbeđena dva ubistesina i promo pakovanje filtek bulk od 1gr.

 

 

Slični postovi
Kettenbach predavanje Kettenbach predavanje
 
Ovom prilikom Dental Medical u saradnji sa kompanijom Kettenbach organizuje predavanje u trajanju od dva dana. Predavanje će se održati u Subotici...
Unapredite znanje i veštine u ICDE centru u Beču - slobodna mesta Unapredite znanje i veštine u ICDE centru u Beču - slobodna mesta

Filozofija Ivoclar Vivadent je uvek bila da svojim vernim klijentima ponudi idealna rešenja, ne samo po pitanju proizvoda, već i po pitanju prenosa...
Podeli
Komentari
Napiši komentar
3m
Amann girrbach
ANAXDENT
Argen
BEGO
Carl Martin
Cato
Coltene
Diadent
Dürr
EMS
Euronda
G&H
GC
GRAMM DENTAL
Hanel
Hereaus
Ivoclar ivodent
Jota
Kettenbach
Kuraray
MANFREDI
Mani
MGF
Microbrush
Miltex/Integra
MPF
Nordiska Dental
Noritake
OCC
ORANGEDENTAL
PREMIER
REITEL
Renfert
Roeko
Ruthinium
Shera
Tokuyama
Ultradent
UNIDENT
UNIGLOVES
Valplast
VDW
Vertex
Yamahachi
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.