Saznajte više o Septodont vodećoj kompaniji u oblasti farmaceutske stomatologije

2007
Saznajte više o Septodont vodećoj kompaniji u oblasti farmaceutske stomatologije

O kompaniji Septodont

Od svog osnivanja 1932. godine, Septodont je uvek bio vodeća kompanija u oblasti farmaceutske stomatologije čija delatnost obuhvata razvoj, proizvodnju i distribuciju kvalitetnih stomatoloških proizvoda po celom svetu. Cilj kompanije je konstantno usavršavanje i implementacija novih tehnologija u oblasti oralne medicine.

Proizvodni program obuhvata lokalne anestetike, gelove, stomatološke igle i opturacione paste čime zadovoljava sve potrebe moderne stomatološke prakse u prevenciji bola, lečenju infekcija, endodontskih tretmana i restorativnih procedura.  

Kompanija ima preko 1700 zaposlenih, koji svojim radom doprinose zdravlju i kvalitetu života miliona ljudi celog sveta. Raspolaže sa sedam proizvodnih pogona koj se nalaze u Francuskoj, Severnoj Americi i Indiji, sa razgranatom distributivnom mrežom čime zadovoljava potrebe stomatologa preko 150 zemalja sveta.


85 godina iskustva posvećenih razvoju novih rešenja za savremenu stomatološku praksu.


Septodontovi proizvodi odobreni su od strane 150 državnih zdravstvenih organizacija i stomatologa na pet kontinenata.
Stomatolozi celog sveta znaju da mogu da računaju na konstantan kvalitet Septodontovih proizvoda. Njihovo poverenje je učinilo kompaniju Septodont vodećim brendom u oblasti lokalnih anestetika. Svake godine upotrebi se preko 500 miliona injekcija Septodontovih anestetika. Anestetici ispunjavaju najstrožije kriterijume prema farmakopeji razvijenih zemalja ka što su Europa, SAD i Japan.

Stotine tržišnih odobrenja- širom sveta.
Septodontovi prozivodi testirani su i odobreni od strane nadležnih organa svake zemlje gde se nalaze na tržištu, u skladu sa najzahtevnijim nacionalnim i međunarodnim standardima. To znači da su njihovi proizvodi potencijalno podvrgnuti stotinama postupaka registracije, što je jasan pokazatelj kvaliteta i pouzdanosti. Kada koristite Septodontov proizvod, možete biti sigurni da je bezbednost upotrebe potvrđena od strane celog sveta.

Šireći portfolio u oblasti medicine
Na osnovu svojih kompetencija u proizvodnji injekcionih i polučvrstih farmaceutskih proizvoda, Septodont nudi inovativna rešenja i u ostalim oblastima medicine. Njihove aktivnosti strukturirane su na tri platforme:

  • Uslužna proizvodnja farmaceutskih preparata koji zahtevaju pakovanje u dozama
  • Razvoj injekcionih i polučvrstih farmaceutskih preparata
  • Pravljenje medicinskih sredstava po porudžbini


Njihova misija

  • Da svojim kupcima pruže stomatološke proizvode i usluge koji su nenadmašni u ispunjavanju njihovih očekivanja.
  • Da iskoriste svoje kompetencije u razvoju, registraciji i proizvodnji stomatoloških i farmaceutskih proizvoda širom sveta.

Njihova vizija

Poboljšavaju život pružanjem inovativnih, sigurnih i efikasnih zdravstvenih rešenja.


Njihove vrednosti

  • Izuzetno visoke performanse rada
  • Inovacija i kvalitet
  • Etika
  • Poštovanje i unapređenje
  • Zadovoljstvo potrošača


Predvodeći inovacije​

Deo njihovog etosa je bliska saradanja sa stomatolozima celog sveta. Sarađuju sa širokim dijapazonom stomatologa i prisustvuju svim velikim događajima iz oblasti stomatologije. Prate najnovija naučna saznanja i ostvaruju partnerski odnos sa mnogim univerzitetima i istaknutim ličnostima. Kompanija poseduje jake istraživačke i razvojne timove koji uključuju stručnjake iz oblasti medicine, biomaterijala i formulacije proizvoda, koji doprinose razvoju novih i unapređenju već postojećih proizvoda.

Posebna pažnja posvećena je praćenju efikasnosti i bezbednosti upotrebe, kroz strukturirane kliničke programe. Značajan deo resursa odvaja se za razvoj novih ideja što je prepoznato od strane mnogih zdravstvenih organizacija širom sveta, olakšavajući posao lekarima i pacijentima.

Kao svetski lider u lokalnim anesteticima, posvećeni su unapređenju anestetika kroz specifične formulacije za različite klničke primene. Septodont je uveo široku paletu inovativnih proizvoda u kontroli bola.

ISPUNITE OBRAZAC
Uvid u njihovu kampanju ,,Kontrola bola'' možete dobiti popunjavanjem formulara.

  Forma za preuzimanje brošure:

Slični postovi

Biodentine - Povrati nepovratno!

Biodentine - Povrati nepovratno!

Ako se nakon totalne pulpotomije ne može postići hemostaza, preporuka je da se kod svakog lečenog zuba izvrši pulpektomiju sa endodontskom obradom kanala korena. (European society of Endontology, Duncan et al. 2017). Biodentin spašava pulpu...

4565
Biodentine™ dentin u kapsuli ili nešto više?

Biodentine™ dentin u kapsuli ili nešto više?

Oštećenje zubne strukture uzrokovano karijesom, traumom ili abrazijom, često se nadoknađuje inertnim materijalima za zubne ispune. U slučaju zahvaćene pulpe, potrebno je sprovesti niz postupaka sa ciljem očuvanja njenog vitaliteta, uz eliminaciju...

3381
BioRoot™ RCS: Dugotrajan uspeh, bez kompromisa

BioRoot™ RCS: Dugotrajan uspeh, bez kompromisa

Bez  kompromisa! BioRoot RCS je jednostavan za upotrebu i daje dugoročni klinički uspeh. BioRoot RCS uvodi koncept Hidraulične Opturacije, koja daje postizanje čvrstog kanalnog zaptivanja bez obzira na tehniku rada. I vertikalna i...

1556

Komentari

Napiši komentar
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.