Silver Airline Kompresori- vazduh pod pritiskom za najviše zahteve u stomatologiji

1244
Silver Airline Kompresori- vazduh pod pritiskom za najviše zahteve u stomatologiji

Durr Dental kompresori su oblikovali sliku stomatoloških ordinacija i laboratorija širom sveta poslednjih 50 godina. Durr Dental, pronalazač kompresora bez ulja, predstavlja neverovatno tihe kompresore visokih performansi koji su proizvedeni u Nemačkoj za stomatologiju.
Durr Dental kompresori kombinuju visok kvalitet sa robusnošću i trajnošću a skoro da ne postoji potreba za održavanjem. Oni obezbeđuju vazdušni pritisak koji vam je potreban za vašu ordinaciju- vazduh koji je potreban za striktne higijenske zahteve. Durr Dental je  predstavio sisteme za sušenje za njihove kompresore još 1965.godine, i postavio temelj u stomatološko-medicinskoj tehnologiji jer su postali prvi proizvođač na svetu koji nije koristio podmazivanje uljem.

Membrana za sušenje
Ne samo da obezbeđuje da snaga kompresora uvek bude dostupna, već omogućava  kontiuran dotok suvog vazduha čak i tokom neprestanog rada.

Izdržljiva linearna ventilna tehnologija
Specijalni materijali se koriste za ventile i cilindre da bi se zamenio standardni sistem sa uljanim podmazivanjem.

Koncept Tandem- rešenje za opciju više
Tandem linija kompresora od Durr dental-a nudi naročito visoko operativnu pouzdanost i kompletno je spreman za budućnost. Sa mogućnošću modularne nadogradnje, ovo je fleksibilno rešenje za mogućim opcijama za više.

Primo: Najmanji od Silver airline kompresora- idealno rešenje za jednog korisnika.

Duo: Klasični  kompaktni kompresor sa dvo-cilindričnom V jedinicom i  rezervoarom od 20l za dva korisnika.

Trio: Kompresor visokih performansi sa tri cilindra i rezervoarom od 50 l pruža dovoljne rezerve za tri korisnika.

Duo Tandem: Fleksibilno rešenje za zahteve povećanih potreba i dodatne operativne pouzdanosti. Sa svojim rezervoarom od 50 l, Duo Tandem može da radi sa jednom ili dve jedinice za do 4 korisnika ukoliko je potrebno.

Quattro: Naš snažni 4- cilindrični kompresor za rezervoarom od 50l za do 4 korisnika.

Quattro Tandem: Vrhunski performans za zubotehničke laboratorije i velike hirurgije- rezervoar od 90l sa izborom od jedne ili dve jedinice za do 8 korisnika.

Quattro P20: Najbolja metoda snabdevanja vazduhom  sa veoma malim ostatkom za zubotehničke laboratorije i velike hirurgije. Otporan sistem za najveću pouzdanost- do 16 korisnika.

Slični postovi

Saznajte zašto je Dürr Dental prvoklasni separator amalgama

Saznajte zašto je Dürr Dental prvoklasni separator amalgama

Dürr Dental amalgamski separatori pouzdano uklanjaju amalgam iz otpadnih voda vaše stomatološke stolice/jedinice koristeći precizan centrifugalni uređaj u kombinaciji sa hidrodinamičkim sistemom samočišćenja za održavanje visokih performansi.

2161
Inovacije 3D štampanja - NextDent uređaji

Inovacije 3D štampanja - NextDent uređaji

Svet se menja brže nego ikad, što je podstaknuto brzim tehnološim napretkom. Jedan od najdinamičnijih polja je 3D štampanje. NextDent firme 3D Systems vodeći je u ovoj uzbudljivoj novoj 3D inovaciji štampanja.

3920
Čistiji od vazduha na Himalajima

Čistiji od vazduha na Himalajima

Upoznajte se detaljnije sa faktorima rizika za kompresore za CAD/CAM sisteme i rešenjem koje nudi jedan od vodećih proizvođača na tržištu!

2727

Komentari

Napiši komentar
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.