Svečanost povodom otvaranja kancelarije u Budimpešti

1267
Svečanost povodom otvaranja kancelarije u Budimpešti

Dental-medical je u petak, 16.12.2016. godine održao svečanost povodom otvaranja kancelarije u Budimpešti kojoj je prisustvovalo oko 40 – ak ljudi. Đorđe Poljaković, direktor kompanije, održao je uvodni govor i predstavio predavače iz kompanija Heraeus Kulzer, Renfert, Carl Martin, Ivoclar Vivadent i Duerr koji su uz kratku przentaciju od 20 – ak minuta, predstavili svoje firme.

Heraeus Kulzer su predstavili Denis Marendić iz Hrvatske i Eduard Nemet iz Mađarske, Boris Jovanović iz Srbije Renfert, Frano Bušić iz Hrvatske Carl Martin i Aron Szabo iz Madjarske Ivoclar Vivadent. Christian Manner, Duerr dental, nije bio u mogućnosti da prisustvuje event – u, ali je poslao njegovu prezentaciju. Pored predstavljanja svojih kompanija, istakli su najznačajnije proizvode i novitete u dentalnoj industriji. Da kolegijalnost postoji između ovih firmi, primetilo se kada je bilo potrebno prevoditi predavanja sa engeskog na mađarski što je učinio Aron za kompaniju Carl Martin, i Eduard za kompaniju Renfert.

Predavanja su trajala oko sat i po vremena, a  nakon toga  je sledilo opuštanje uz malu zakusku, piće i muziku. To vreme je iskorišteno za upoznavanje, razmenjivanje mišljenja, i  druženje.


 

Slični postovi

Pozlata i Galvanoforming, prezentacija Gramm Dental-a 10.09.2018.

Pozlata i Galvanoforming, prezentacija Gramm Dental-a 10.09.2018.

Izrada sekundarne krune teleskopa od zlata na CrCo ili cirkon primarnoj krunici, pozlata skeletiranih proteza i popravka frikcije starih teleskopa jesu tri funkcije aparata GAMMAT®optimo2. Kurs je bio vođen od strane Rainer Schwarza-a.

1794
ORALNA HIGIJENA KOD DECE - dr. Željana Matošić

ORALNA HIGIJENA KOD DECE - dr. Željana Matošić

Roditelje često zanima kada je potrebno započeti s oralnom higijenom deteta. Odgovor je jako jednostavan. Bebine zube potrebno je četkati čim niknu, što je obično oko 6 meseca života i to je zadatak roditelja. Četkanje zubi složena je...

1201
Prva paleta za zagrevanje kompozita!

Prva paleta za zagrevanje kompozita!

Predstavljamo vam prvu MPF paletu za zagrevanje kompozitnih materijala. Ova jedinstvena inovacija je dizajnirana da kompozit dovede do fleksibilne konzistencije koja olakšava korisniku manipulaciju kompozitom prilikom restauracije malih ili dugih...

564

Komentari

Napiši komentar
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.