Pozovite nas:
+381-24 554 927
TAJNA JE OTKRIVENA! Predstavljamo Vam kompaniju DENTAL RATIO! v2

TAJNA JE OTKRIVENA! Predstavljamo Vam kompaniju DENTAL RATIO! v2

TAJNA JE OTKRIVENA! Predstavljamo Vam kompaniju DENTAL RATIO! v2
TAJNA JE OTKRIVENA! Predstavljamo Vam kompaniju DENTAL RATIO! v2
0 28


DENTAL RATIO
 materijali za dentalnu implantologiju proizvedeni su od strane prestižne nemačke kompanije Hager & Meisinger, koja predstavlja garanciju za kvalitet.

 

Od 1888, TRADICIJA, PRECIZNOST i INOVACIJE su osnovni postulati na kojima je baziran uspeh firme Meisinger.

Sa preko 125 godina iskustva, uz visoko kvalifikovano i motivisano osoblje i savremena tehnološka postrojenja i mašine, proizvodi firme Hager & Meisinger se kotiraju kao vrhunski, “Made in Germany” kvalitet.

Hager & Meisinger osiguravaju kvalitet svojih proizvoda neograničenim i neprekidnim nadgledanjem svih proizvodnih faza i kvaliteta materijala koji se koriste u proizvodnji, kao i kontinuirano nadgledanje uslova skladištenja.


Pristupačne cene za doktore stomatologije i pacijente 

Imajući u vidu konstantni rast troškova u zdravstvenom sistemu, proizvodi vrhunskog kvaliteta po pristupačnim cenama imaju jako bitnu ulogu u pružanju kvalitetne zdrastvene zaštite. Ekonomičnost firme DENTAL RATIO omogućava pogodnosti i doktorima stomatologije i pacijentima.

Stručno savetovanje na najvišem nivou

DENTAL RATIO je specijalizovan u oblasti dentalne implantologije i snabdeva patentiranim proizvodima po ekonomičnim cenama maksilofacijalne hirurge, oralne hirurge, doktore stomatologije i zubne tehničare – uključujući i širok spektar protetskih načina zbrinjavanja pacijenata.
Njihov tim ima dugogodišnje iskustvo u oblasti oralne implantologije. Koriste celokupnu ekspertizu da Vas posavetuju shodno specifičnim potrebama koje su Vam neophodne.


Kupujte pametno

Moto kompanije DENTAL RATIO je “Kupujte pametno” i predstavlja vezu između proizvoda izuzetnog kvaliteta i inteligentne upotrebe sredstava i procedura za isplative proizvode.
Cilj kompanije je da poboljšaju zdravstvenu zaštitu i kvalitet života koliko god je moguće većem broju pacijenata, pružanjem izuzetno kvalitetnih stomatoloških materijala, po pristupačnim cenama. 

Kvalitet po pristupačnoj ceni

Dobro poznati specijalisti oralne implantologije omogućavaju firmi DENTAL RATIO profesionalno i naučno savetovanje i podršku.
Zajedno sa firmom Hager & Meisinger, proizvođaču poznatom po dokazanom kvalitetu, DENTAL RATIO omogućuje pristupačne cene, koje su usmerene direktno ka korisnicima.
Zajedno sa izrazito specijalizovanom i konstantno rastućem implantatno-hirurškom tržištu, stručnost i prihvatanje od strane korisnika  predstavljaju presudne faktore koji doprinose dugotrajnom uspehu DENTAL RATIO sistema.

Smanjenje vaših troškova 

Misija je visok kvalitet po fer cenama. Postigli su kvalitet po fer cenama konstantnim menjanjem opsega opcija koje nude, osiguravajući da je sistem adaptibilan, i smanjujući učenje i adaptaciju za doktore koji su u nekom stepenu već upoznati sa primenom  proizvoda. 


Upoređivanje cena 

SBWire tvrdi da je očekivano da tržište zubnih implantata poraste najmanje ~4.6% do 2022 godine. Kako se ovaj rast bude nastavljao, cena implantata će postajati sve bitniji faktor na tržištu. Terapija zubnim implantatima se često razmatra kao opcija samo ukoliko je finansijski prihvatljiva, i to se u mnogome pripisuje cenama materijala implantatnog sistema, postavljenim od strane svetskih proizvođača implantata. 

DENTAL RATIO preusmerava sredstva sa stvari kao što su posvećeni timovi prodaje i suvišni klinički treninzi. Umesto toga, ova sredstava su upotrebljena da oplemene proces proizvodnje, omogućavajući kompaniji da obezbedi proizvode visokog kvaliteta po skoro upola cene u poređenju sa drugim proizvodima skupih brendova. Ova ogromna razlika u osnovi troškova, omogućuje Vam da lečite veći broj pacijenata i rastete zajedno sa tržištem.

DENTAL RATIO – Kako zadržavaju niske cene:

  • DENTAL RATIO je prodao skoro 500,000 implantata širom sveta.
  • Implantati najvišeg kvaliteta bez skraćivanja i nabora.
  • Sva dostava se vrši pomoću lokalnih distributera koji imaju velike zalihe.
  • Zalihe su lako dostupne i mogu biti isporučene ukoliko ih poručite.
  • Tehnička podrška i eksperti su vam pri ruci da vam ponude savet.

 

 

Slični postovi
Glasjonomer cementi u složenim oralnim rehabilitacijama Glasjonomer cementi u složenim oralnim rehabilitacijama

Uvod
Od predstavljanja na tržištu sredinom 1970-ih, glasjonomer cementi su se dokazali kao materijal za cementiranje i ispune, te su ubrzo postali...
Detaljnije
1806
Podizanje 3D dijagnostike na viši nivo - VistaVox S i VistaVox S Ceph Podizanje 3D dijagnostike na viši nivo - VistaVox S i VistaVox S Ceph
VistaVox S ne nudi samo odličnu vrednost za uloženi novac, već će vašem hirurškom timu i vama pomoći da povećate fleksibilnost. Vrlo kratko vreme skeniranja i visok kvalitet slike sa niskom dozom zračenja.
Podeli
Komentari
Napiši komentar
3m
Amann girrbach
ANAXDENT
Argen
BEGO
Carl Martin
Cato
Coltene
Diadent
Dürr
EMS
Euronda
G&H
GC
GRAMM DENTAL
Hanel
Hereaus
Ivoclar ivodent
Jota
Kettenbach
Kuraray
MANFREDI
Mani
MGF
Microbrush
Miltex/Integra
MPF
Nordiska Dental
Noritake
OCC
ORANGEDENTAL
PREMIER
REITEL
Renfert
Roeko
Ruthinium
Shera
Tokuyama
Ultradent
UNIDENT
UNIGLOVES
Valplast
VDW
Vertex
Yamahachi
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.