Telio CS Link

4118
Telio CS Link

Kada pričamo o Telio CS Link-u, u pitanju je dvostruko stvrdnjavajući kompozitni cement za privremeno cementiranje estetskih privremenih krunica, mostova, inleja, onleja i faseta. Posebno je pogodan za cementiranje privremenih restauracija u frontalnom području.


Sa obzirom da Telio CS Link ne sadrži eugenol, savršeno je pogodan za korišćenje u kombinaciji sa restauracijama iz pune keramike ili kompozitnim restauracijama izrađenim u laboratoriji koje se trajno cementiraju adhezivnom tehnikom.

Pored toga, Telio CS Link je kompatibilan sa svim konvencionalnim privremenim materijalima (npr. Telio CS C&B), a pogodan je i za privremeno cementiranje dugotrajnih privremenih radova izrađenih od Telio CAD i/ili Telio Lab (maksimalno vreme nošenja je 6 nedelja).






Prednosti:

Bez eugenola:

  • Dvostruko učvršćivanje
  • Visoka estetika zbog dve translucentne boje
  • Idealna retencija
  • Jednostavno rukovanje zbog dvostrukog šprica


Koristi se za privremeno cementiranje privremenih:

  • Krunica i mostova
  • Inleja i onleja
  • Faseta

Slični postovi

Telio Lab

Telio Lab

Telio Lab nudi neograničenu fleksibilnost u laboratorijskom postupku. Akrilat na bazi prah/tečnost indikovan je za izradu dugotrajnih privremenih radova korištenjem hladne tehnike.

1571
Telio CS Desensitizer i Telio CS Inlay / Onlay

Telio CS Desensitizer i Telio CS Inlay / Onlay

Telio CS Desensitizer je efikasno rešenje za smanjenje i sprečavanje dentinske preosetljivosti i postoperacione osetljivosti.

2507

Komentari

Napiši komentar
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.