Tetric EvoCeram Bulk Fill

2903
Tetric EvoCeram Bulk Fill

Tetric EvoCeram Bulk Fill je lako modelirajući nanohibridni kompozit pogodan za  tehniku “bulk” ispuna. Omogućuje novi nivo učinkovitosti  za restauracije na posteriornim zubima: jedan ispun, jedan materijal, jedan sloj.

Tetric EvoCeram Bulk Fill sadrži polimerizacioni booster (Ivocerin), koji omogućuje polimerizaciju materijala u sloju debljine od 4-mm u samo deset sekundi (na primer sa Bluephase Style lampom). Osim toga, sadrži i komponentu za smanjenje polimerizacijskog stresa koja održava stres skupljanja najmanje mogućim tokom polimerizacije.

Tetric EvoCeram Bulk Fill dostupan je u tri univerzalne gleđne boje IVA, IVB i IVW (univerzalna A boja, univerzalna B boja i boja za mlečne zube ili svetle trajne zube). Zbog odlične adaptacije boje materijala, visoko kvalitetni rezultati mogu se postići jednostavno i učinkovito.

Prednosti

  • Kompozit za brzu izradu posteriornih ispuna
  • Postavljanje kompozita u “bulk” sloju do 4 mm zahvaljujući Ivocerinu, novom fotoinicijatoru
  • Smanjeno skupljanje i niski polimerizacijski stres osiguravaju odlično rubno prijanjanje
  • Konzistencija odlična za modelovanje, produženo vreme rada u uslovima ordinacijskog osvjetljenja

Slični postovi

Tetric EvoFlow Bulk Fill - Postupak sa kojim se štedi na vremenu

Tetric EvoFlow Bulk Fill - Postupak sa kojim se štedi na vremenu

Bulk kompoziti probili su put novim konceptima izrade kompozitnih ispuna. Sve je veća potražnja za sistemima koji su jednostavniji za korišćenje, a ipak osiguravaju jednako pouzdana svojstva.

4115
Izveštaj slučaja: Enamelast lak sa fluoridima

Izveštaj slučaja: Enamelast lak sa fluoridima

Trošenje zuba zbog prisutnog stiskanja ili škripanja se kontinuirano povećava. Posledično, eksponirani i bolni/osetljivi zubi kao i hiperosetljivi korenovi postali su uobičajen razlog za posetu stomatološkoj ordinaciji. Ali svakako, ne zahteva...

588

Komentari

Napiši komentar
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.