Ultradent Gemini 810 + 980 diodni laser

2631
Ultradent Gemini 810 + 980 diodni laser

The Gemini je diodni laser za meka tkiva.

Jedinstvena tehnologija dualne talasne dužine objedinjuje talasnu dužinu  lasera za optimalnu apsorpciju  melanina od 810 nanometara i talasnu dužinu lasera za optimalnu apsorpciju vode od 980 nanometara.
 


The Gemini 810 + 980 diodni laser jer takođe najsnažniji raspoloživ diodni laser za meka tkiva. Laser poseduje vrhunac impulsne snage od 20 W, što znači brzo i glatko rezanje.

Bez obzira na postupak, inovativni Gemini laser omogućuje brzo, glatko i efikasnije rezanje.

 

  • 20 W impulsne snage znači brzo, glatko rezanje.
  • Inovativni dizajn poseduje izvanredno transparentan elektroluminescentni ekran.
  • Jednostavno korisnički interfejs i izbornik s 19 programa pojednostavljuju korišćenje.
  • Bluetooth nožna pedala omogućuje bežičnu kontrolu.
  • Autoklavirajući nastavci olakšavaju sterilizaciju.
  • Jednokratni savitljivi nastavci su dizajnirani radi smanjenja preparacijskog vremena.



Pet razloga zašto bi svi stomatolozi trebali da poseduju diodni laser:
 

1 . Korisnost

Gledajte na diodni laser kao na švajcarski vojni nož stomatologije. Jako je mnogo postupaka odobreno od strane FDA koji se mogu provesti s diodnim laserom – kao npr. frenulektomije, gingivektomije, sanacije nakon implantologije, kortikotomije očnjaka, i mnogo više – posedovanje lasera donosi neverojatnu količinu koristi kliničaru. U osnovi, svaki postupak na mekom tkivu koji je potrebno obaviti se može dovršiti s diodnim laserom. I on čini rad tako jednostavnim! Potrebno je samo zgrabiti laser, umetnuti novi nastavak i započeti s radom.
 

2. Ostati relevantan

Tehnologija se stalno razvija. Stomatolozi koji prate novitete mogu ponuditi bolju uslugu za pacijenta te se osećaju sposobnijima, naprednijima, a konačno će imati veću stopu prihvatljivosti postupaka od svojih pacijenata. Posedovanje i upotreba najnovije tehnologije unapređuje poverenje između doktora i pacijenta, jer pacijenti znaju da je laserska stomatologija velika stvar.
 

3. Komfor pacijenta

Kao što je ranije navedeno, upotreba diodnog lasera u ordinaciji doprinosi boljem komforu pacijenta. Manje je anestezije uključeno u zahvat, zaceljenje je brže, a postupci su manje invazivni. Diodni laser uzrokuje manje tkivnog oštećenja, manje krvarenja, te ne zahteva šivenje. Uopšteno, telo pacijenta reaguje bolje na lasersku stomatologiju od tradicionalnog anesteziranja, rezanja i šivenja koji su uključeni u mnoge postupke koji se sada mogu jednostavno srediti s diodnim laserom.
 

4. Efikasnost

Upotreba diodnog lasera čini stomatološku ordinaciju produktivnijom. Nema više čekanja do delovanja anestezije, nema više gubljenja vremena na pripremu konca, a stomatolog može brzo izvesti brojne postupke. Zapravo, kliničari mogu s diodnim laserom izvršiti postupke u jednoj poseti, umesto da naprave deo postupka, pacijenta pošalju kuću, čekaju da rana zaceli, dopreme ga natrag u ordinaciju radi sledećeg koraka, itd. Mnogi se postupci mogu od početka do kraja zavšini isti dan bez imalo žurbe. Kod većine zahvata koji se provode je potreban samo topikalni anestetik a šavovi nikad nisu potrebni.
 

5. Priuštiv

Ne samo što diodni laser proširuje usluge koje kliničar može ponuditi svojim pacijentima, već mu omogućuju da manji broj pacijenata upućuje prema drugim ordinacijama, čime se prihod zadržava u vlastitoj ordinaciji. Time je stomatologu omogućen povrat investicije, dok se s druge strane smanjuje vreme pacijenta provedeno u stolici i vreme celjenja zahvaljujući laserskoj preciznosti i čistim rezovima, što povećava pacijentovo zadovoljstvo.

Slični postovi

IZBELJIVANJE ZUBA: ULTRADENT - Tretman sa velikim potencijalom

IZBELJIVANJE ZUBA: ULTRADENT - Tretman sa velikim potencijalom

I ako je tretman izbeljivanja zuba aktuelan tokom cele godine, sa dolaskom leta češća su i pitanja pacijenata za ovom procedurom. Sigurno ste to primetili i u vašoj ordinaciji. Ali, da li optimalno iskorištavate sav potencijal ovog tretmana?

2707
Izbeljivanje u ordinaciji - Opalescence® Boost i Opalescence® Endo

Izbeljivanje u ordinaciji - Opalescence® Boost i Opalescence® Endo

Opalescence Boost je gel s 40%-tnim vodonik peroksidom i neutralnim pH za maksimalnu učinkovitost i sigurnost. Nakon aktivacije, Opalescence Boost se nanosi direktno iz šprica. Homogene je konzistencije i ne razliva se.

8080

Komentari

Napiši komentar
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.