VALO™ Grand: Lampa za polimerizaciju za sve potrebe – inovativna, efikasna, jednostavna za upotrebu i moderna!

124
VALO™ Grand: Lampa za polimerizaciju za sve potrebe – inovativna, efikasna, jednostavna za upotrebu i moderna!

VALO Grand LED lampa za polimerizaciju koristi prilagođenu višetalasnu svetleću diodu (LED) za proizvodnju svetlosti visokog intenziteta od 385-515 nm, koja je sposobna da polimerizuje sve materijale za zubnu terapiju koji se stvrdnjavaju svetlošću. Dostupna je u bežičnoj ili žičanoj verziji.

Nagrađivana VALO™ lampa za polimerizaciju sa većIm sočivom od 12 mm
VALO™ Grand lampa za polimerizaciju ima sve što volite kod porodice VALO lampi za polimerizaciju, ali sa većim sočivom. Sočivo od 12 mm je dizajnirano da lako pokrije molar od 10 mm za brzo i efikasno stvrdnjavanje. Dugme za uključivanje na donjoj strani omogućava intuitivniju upotrebu.

Snaga VALO™ Grand LED lampe za polimerizaciju
 VALO™ Grand lampa koristi prilagođenu višetalasnu svetleću diodu (LED) za proizvodnju svetlosti visokog intenziteta od 385–515 nm koja je sposobna da polimerizuje sve materijale za zubnu terapiju koji se stvrdnjavaju svetlošću. Ovaj intenzitet će takođe prodirati kroz porcelan i sposoban je da stvrdne osnovne smole za cementiranje slično kvalitetnoj halogenoj svetlosti.

Dizajnirana da traje
Svaka VALO™ Grand lampa za polimerizaciju počinje kao čvrsta šipka kaljenog, visokokvalitetnog svemirskog aluminijuma, koji se CNC precizno obrađuje u Ultradentovoj fabrici u Juti, SAD. Konstrukcija iz jednog dela osigurava trajnost i pruža nenadmašno rasipanje toplote. Elegantni, ergonomski i aerodinamični dizajn omogućava da VALO Grand lampa lako dosegne sve lokacije za polimerizaciju bez žrtvovanja udobnosti pacijenta. Aluminijumska drška, mašinski obrađene komponente i kaljeno stakleno sočivo čine je najizdržljivijom bežičnom lampom za polimerizaciju dostupnom na tržištu.

Neuporediva pristupačnost
Porodica VALO™ lampi za polimerizaciju ima glavu sa najnižim profilom za širokopojasnu LED lampu za polimerizaciju. Tanka glava omogućava lak i direktan pristup svim lokacijama za polimerizaciju.

Ključne specifikacije

 1. Sočivo od 12 mm
  VALO Grand lampa za polimerizaciju nudi istu pristupačnost, izdržljivost i snagu kao i bilo koja lampa za polimerizaciju iz porodice VALO, ali se razlikuje po velikom sočivu od 12 mm. VALO Grand lampa i dalje ima istu izlaznu snagu, ali sa većom površinom, može brzo i efikasno polimerizovati veću oblast.
 2. Dva dugmeta za polimerizaciju
  VALO Grand lampa za polimerizaciju ima dva dugmeta za polimerizaciju, jedno na vrhu i jedno na donjoj strani, za intuitivno rukovanje.
 3. Spektralna distribucija
  VALO lampa za polimerizaciju koristi prilagođenu višetalasnu svetleću diodu (LED) za proizvodnju svetlosti visokog intenziteta od 385–515 nm. Ovaj LED paket proizvodi pravo širokopojasno svetlo, koje pruža uniformnu polimerizaciju preko restauracije sa dve značajne talasne dužine, koristeći dve nijanse plave i ljubičaste potrebne za inicijatore nižeg nivoa. To znači da je VALO lampa sposobna da polimerizuje sve materijale za zubnu terapiju koji se stvrdnjavaju svetlošću – uključujući kamforhinon i čitav niz vlasničkih fotoinicijatora.
 4. Neviđena pristupačnost
  Visina glave VALO Grand lampe za polimerizaciju meri samo 11 mm, što joj omogućava da se postavi preko zadnjih zuba bez izazivanja nelagodnosti pacijentu.
 5. Potpuna polimerizacija sa bilo kojim kompozitom
  Kada je kompozit izložen svetlosti, njegova reakcija zavisi od boje kompozita, refraktivnih svojstava, tipa punila, opterećenja punila i prozirnosti/neprozirnosti. Bez obzira na varijacije u kompozitu, VALO Grand lampa za polimerizaciju ima sposobnost da pruži potpunu polimerizaciju zbog svoje distribucije snage i izlaza širokopojasne svetlosti, koja efikasno prodire kroz slojeve kompozita.
 6. Kolimacija i uniformnost snopa
  Kolimacija snopa lampe za polimerizaciju utiče na količinu energije koja doseže mesto restauracije. Snop koji se raspršuje isporučiće manje snage od snopa koji ostaje kolimiran; raspršen snop može dovesti do nedovoljno polimerizovanih restauracija i eventualnih neuspeha.
 7. Tri moćna režima polimerizacije
  • Xtra-Power: 3200 mW/cm²
  • High Power Plus: 1600 mW/cm²
  • Standard Power: 1000 mW/cm²
 ↓ BROŠURA 
Preuzmite PDF (na Engleskom) popunjavanjem obrazca ispod.

  Obrazac: 

Slični postovi

Kreirajte dugotrajnije i efikasnije restauracije sa Halo™ Matrix sistemom

Kreirajte dugotrajnije i efikasnije restauracije sa Halo™ Matrix sistemom

Suština privlačnosti Halo™ Matrix sistema leži u njegovoj sposobnosti da pruži pouzdanu separaciju zuba i konturisanje koje oponaša prirodnu dentalnu anatomiju. To se postiže kroz strateški dizajn njegovih komponenti, uključujući interdentalni...

335
Šta tražiti u kvalitetnom proizvodu za vezivanje porcelana?

Šta tražiti u kvalitetnom proizvodu za vezivanje porcelana?

Ovaj blog je napisao Dr. Paulo Vinicius Soares, međunarodno poznati stomatolog , predavač, profesor, istraživač i autor koji radi u Brazilu. Vrsta tretmana koji stomatolozi pružaju unutrašnjoj površini keramičke restauracije suštinski određuje...

578
Postignite sjajnu belinu: Opalescence™ Boost™, Vaš brzi put do svetlijeg osmeha!

Postignite sjajnu belinu: Opalescence™ Boost™, Vaš brzi put do svetlijeg osmeha!

Opalescence Boost, izbeljivač u ordinaciji, je hemijski aktiviran gel koji pruža svetlije, belje zube nakon otprilike sat vremena u stomatološkoj stolici. Moćan gel sa 40% vodonik-peroksida je hemijski aktiviran, tako da mu nije potrebno toplo,...

771

Komentari

Napiši komentar
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.