VIDEO SADRŽAJ - Vebinar Charisma Classic

481
VIDEO SADRŽAJ - Vebinar Charisma Classic

U sredu 12. oktobra 2022. godine, održao se vebinar na temu proizvoda "Charisma Classic".

Charisma Classic je svetlosno polimerizirajući, radioopakni mikrohibridni kompozit koji predstavlja drugu generaciju Microglass tehnologije punila. Kompozit je koji se koristi i za ispune u frontalnoj ali i u lateralnioj regiji, što ga čini podjednako čvrstim materijalom ali i estetski prihvatljivim.
Dr. Tina Vukičević nam je kroz nekoliko slučajeva, prikazala kako i gde se koristi Charisma Classic, kao i koje su prednosti tog univerzalnog kompozita naspram drugih.


Webinar preview

POGLEDAJTE CEO VEBINAR
Ukoliko želite da pogledate ceo video, popunite obrazac ispod.

  Obrazac:

Slični postovi

Tehnike fasetiranja za transformaciju zuba

Tehnike fasetiranja za transformaciju zuba

Mali restorativni zahvati na prednjim zubima često donose velike rezultate, pod uslovom da se poštuju često objavljivana osnovna načela.

1830
Bite registration

Bite registration

A-silicones have become established as bite registration materials in the modern dental offi ce. Apart from the elastomeric properties and easy handling, the fi nal hardness of the material and setting characteristics that match the indication are...

1722
Brza i jednostavna kompozitna restauracija

Brza i jednostavna kompozitna restauracija

Svaka restauracija u frontalnom segmentu zubnog niza ima za primarni cilj da se ne razlikuje od okolne, interaktne denticije! Svaki dalji...

3729

Komentari

Napiši komentar
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.