VistaVox S i VistaVox S Ceph: podizanje 3D dijagnostike na viši nivo

161
VistaVox S i VistaVox S Ceph: podizanje 3D dijagnostike na viši nivo

VistaVox S kombinuje dijagnostičku pouzdanost sa efikasnošću i nižom izloženošću zračenju

Idealan volumen snimanja, lako pozicioniranje, visok kvalitet slike: VistaVox S predstavlja prekretnicu u oblasti 3D rendgenskih sistema. Zahvaljujući svojoj jedinstvenoj tehnologiji, 3D slike koje ovaj sistem generiše obuhvataju sve što vam je potrebno za pouzdane dijagnoze, dobro osnovane odluke o tretmanu i ubedljivu komunikaciju sa pacijentima. S-Pan tehnologija VistaVox S generiše izuzetno precizne OPG slike u najboljem DÜRR DENTAL kvalitetu.

VistaVox S – Polje vidljivosti: Vidite ono što želite videti

Polje vidljivosti
VistaVox S nudi idealan 3D volumen koji je prilagođen lukovima vilica. Posebnost VistaVox S je što je njegov volumen snimanja zasnovan na ljudskoj anatomiji, precizno predstavljajući oblast koja vam je potrebna za dijagnostiku u dentalnoj regiji. Vidite ono što želite videti.
 

Vidite više zahvaljujući većem polju vidljivosti
Polje vidljivosti u obliku vilice VistaVox S mapira dijagnostički relevantan opseg volumena od 130 mm, što je vidljivo veće od najčešće korišćenog volumena Ø 80 x 80 mm. Prednost je što zahvaljujući ovom optimizovanom obliku volumena, VistaVox S takođe u potpunosti pokriva regiju zadnjih molar.

Dodatni volumeni ø 50 x 50 mm sa veličinom vokselja od 120 µm ili 80 µm
Pored slika u obliku vilice, VistaVox S nudi još deset Ø 50 x 50 mm volumena: po pet za gornju i za donju vilicu. Oni se koriste ako indikacija zahteva snimanje samo određene regije vilice, npr. za endodontske ili implantološke tretmane. U zavisnosti od potrebnog nivoa detalja na slici, volumeni se mogu koristiti sa veličinom vokselja od 80 ili 120 µm.

Istraživanja o potrebnom polju vidljivosti za 3D dijagnostičko snimanje u stomatologiji
U studiji dr Johanesa Krausea ispitano je 1.020 pacijenata. Studija pokazuje da je za 100% pokrivanje dentalne regije potreban volumen sa visinom od 85 mm i prečnikom od 110 mm. Sa volumenom Ø 80 x 80 mm, samo oko 1,4% svih pacijenata može biti u potpunosti pokriveno. Za razliku od toga, prilagođeni volumen u obliku vilice VistaVox S pokriva dentalnu regiju svih pacijenata.*

*Izvor: Zaključci disertacije, dr Johanes Krause “Istraživanja o potrebnom polju vidljivosti za 3D dijagnostičko snimanje u stomatologiji”, 01.01.2013.

Slični postovi

Zarastanje alveole sa Alveogyl-om

Zarastanje alveole sa Alveogyl-om

Sažetak: Od dodatnog radioopaciteta do sposobnosti da zatvori karijesom zahvaćen dentin, moderni univerzalni adhezivi dolaze sa lepezom prednosti promena procedure. Vreme je da ponovo otkrijete univerzalne adhezive i naučite o njihovim prednostima...

1788
BEGO Linija za regeneraciju – Suština prirode u rukama stručnjaka

BEGO Linija za regeneraciju – Suština prirode u rukama stručnjaka

Regenerativni materijali naturesQue kombinuju snagu prirodnog porekla materijala sa naučnom i kliničkom ekspertizom za regeneraciju tkiva.

2064
Najnovija generacija polimera - Pekkton® ivory!

Najnovija generacija polimera - Pekkton® ivory!

Polimeri visokih performansi za definitivne estetske nadoknade na implantatima.

5041

Komentari

Napiši komentar
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.