Yamahachi PMMA blokovi

1730
Yamahachi PMMA blokovi

Yamahachi PMMA blokovi se sastoje od čistog polimetilmetakrilata, koji se koristi i kao sirovina za izradu akrilatnih zuba. Tako i Vaši frezni radovi učestvuju u najnovijem otkriću istraživanja materijala iz područja konfekcijskih zuba. Istovremeno imate sigurnost korišćenja već višestruko dokazanog ishoda materijala, koji, naravno, ispunjava zahteve Zakona o lekovima i medicinskim sredstvima.

 

Yamahachi PMMA blokovi su pogodni za frezovanje privremenih krunica i mostova, nagriznih splintova, kao i jeftinih probnih frezanih radova za otvorene sisteme, koji rade sa stepenicom i veličinom blokova od 98,5 mm: npr. KaVo®, imes-icore®, Wieland® Zeno Tec®, DATRON®, Rübeling & Klar® / R&K®, Röders®, Reitel®, Schütz Dental®, Roland®.

Digitalna izrada zagriznih splintova: zahvaljujući nenadmašnim cenama blokova po prvi put možete profitabilno i konkurentno frezati nagrizne splintove, splintove za bruksizam i ortodontske aparate. Za mnoge korisnike 3Shape® dostupan je čak besplatan model za odgovarajući „Splint Designer“ softverski model. Mnogi ponuđači softvera kao Exocad®, takođe nude specijalne „Bite Splint“ / modele za nagrizne splintove, delom i kao besplatnu test verziju. Vaši ponuđači će Vas sigurno rado informisati.

Yamahachi blokovi postavljaju i nove standarde u pogledu čvrstoće, E-modula i apsorpcije vode. 

 Oblici:

- 98,5 mm x 15 mm debljine sa stepenicom, boje: transparentna, A1, A2, A3, A3,5 i B1

- 98,5 mm x 20 mm debljine sa stepenicom, boje: transparentna, sve Vita®-Classic A-D

- 98,5 mm x 20 mm debljine BEZ stepenice/ramena [OS], boja: transparentna.

- 98,5 mm x 25 mm sa stepenicom, boje: transparentna, A2, A3, A3,5, B2, B3

- 98,5 mm x 30 mm debljine sa stepenicom, boja: transparentna

Fizička svojstva:

- Čvrstina: 120 MPa (=N/mm2)

- E-modul: 3146 MPa (=N/mm2)

- Tvrdoća po Vickersu: 21,0 HV0,2

- Apsorpcija vode: 24,7 mikro-g/mm3

- Topivost: 0,1 mikro-g/mm3

Cena:

-već od 2300.00 din

 

 

Slični postovi

PEEK VS. PEKK

PEEK VS. PEKK

PEEK, PEKK-svi materijali koji spadaju u ovu grupu imaju jednu zajedničku stvar:pripadaju familiji PAEK. PAEK predstavljaju termoplastične mase visokih performansi koje su, zahvaljujući širokom spektru temperatura na kojima deluju,krutosti i...

3289
Odaberite najbolji CAD/CAM sistem za svoju laboratoriju!

Odaberite najbolji CAD/CAM sistem za svoju laboratoriju!

CERAMILL MOTION 2 Ceramill Motion 2 se može koristiti kao isključivo suva ili mokra jedinica, ili kao kombinacija tih procesa za neograničeni raspon...

3121

Komentari

Napiši komentar
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.