ZAŠTO CERVICO OD VPI?

1548
ZAŠTO CERVICO OD VPI?

Zašto Cervico?


Da li ste frustrirani ograničenjima koja imate da dizajnirate adekvatnu nadoknadu danas?

Da li se brinete za dugoročni biološki odgovor kliničkih slučajeva?

Da li ste spremni za promenu?

Pravilno upravljanje izlaznim i vratnim profilom dozvoljava adekvatnu kontrolu lokalizacije plak zone u odnosu na Implantnu platformu i Krunični vratni rub. Formiranje plak zone u kruničnom i lateralnom pravcu će je udaljiti od implantne platforme/krestalne kosti a u blizini ruba krunice, tako da pacijent može ukloniti bakterije održavanjem oralne higijene. Ovo može biti jedan od osnovnih koraka u sprečavanju razvoja perimplantitisa.

To se ne može postići sa kapicama za zarastanje koje nakupljaju ostatke ili čak sa neadekvatno dizajniranim anatomskim kapicama za zarastanje; Suprotno Cervico sistem je specifično dizajniran na osnovu modernih implantoloških protokola i može vam pomoći u građenju osnove za dugotrajno stabilne kliničke rezultate na jednostavan, brz i ne preterano skup način.


Opšte informacije i uputstvo za korišćenje

Ovaj proizvod je dostupan u tri različite verzije koje su nazvane:
Cervico Mold (kalup), Cervico Guide i Cervico Premium.

  • Upotreba

Vođica sistema (Cervico Guide)je koristi za intraoralnu i/ili ekstraoralnu procenu pacijentovih bezubih prostora da bi se izabrao odgovarajući oblik i veličina cervico kapice za zarastanje i kopije otisnog posta za izradu kalupa sistema, s obzirom da oni utiču na vratnu ivicu željene zubne nadoknade. Dodatno, krilca na vođici i/ili pinovi, individualno ili u kombinaciji, mogu se koristiti tokom preparacije kosti u ustima pacijenta za obeležavanje pravilne pozicije preparacije i kontrolisanje nagiba za buduće korake tokom preparacije kosti. Svi funkcionalni delovi vođice mogu se ponovo koristiti nakon adekvatne dezinfekcije i procesa sterilizacije prateći iste standarde kao u procesu sterilizacije višekratnih stomatoloških instrumenata.

Kalup sistema ( Cervico Mold) se koristi za izradu Cervico kapica za zarastanje i kopirani postovi za otiskivanje, koji liče na izlazni mekotkivni profil željene zubne nadoknade. Svi funkcionalni delovi kalupa (baza, prostor za silikon) mogu se ponovo koristiti nakon adekvatne dezinfekcije i procesa sterilizacije tokom standardnih procesa sterilizacije višekratnih stomatoloških instrumenata.

Svako od krilaca vođice ima oblik i dimenzije koje su iste kao vratni delovi odgovarajućeg otvora kalupa koji je obeležen istim oznakama kao i krilca kome odgovara. Npr ako je krilce (pS) vođice izabrano kao odgovarajuće za veličinu vratnog dela  profila mesta ugradnje, onda otvor (pS) mora biti korišćen da bi se proizvela individualna kapica za zarastanje i kopiran post za otiskivanje koji će se koristiti za taj slučaj.

Cervico sistem omogućuje terapeutu da odredi idealni vratni profil koji će se napraviti a zatim izradi optimalni oblik i veličinu kapice za zarastanje i kopiranog posta za otiskivanje za preciznu izradu i beleženja odabranog vratnog profila.


Ušteda vremena.
Brzina kojom kliničar može da proizvede idealnu kapicu za zarastanje u bilo kojoj situaciji u usnoj duplji je sjajna i izvanredni rezultati čine postizanje estetskog učinka definitivne nadoknade jednostavnim.

Smanjenje troškova.
Uživajte u jednostavnosti trenutno optimizovanih kapica za zarastanje. Cervico sistem Vam može pomoći u izgradnji osnove za dugotrajno stabilne kliničke rezultate u jednostavnom, brzom i načinu koji je finansijski prihvatljiv.

Opširna dokumentacija.
Cervico od VPI koriste mnogi eksperti širom celog sveta.

Mir.
Visoko kvalitetni materijali, pažnja usmerena na detalje. Cervico od VPI je napravljen da traje.

ISPUNITE OBRAZAC
Ukoliko Vas interesuje Cervico flajer, možete ga preuzeti ispunjavanjem forme.

  Forma za preuzimanje brošure:

Slični postovi

Cervico Guide za preciznu, brzu intraoralnu identifikaciju odgovarajuće veličine i oblika cervico kapice

Cervico Guide za preciznu, brzu intraoralnu identifikaciju odgovarajuće veličine i oblika cervico kapice

Cervico Guide je višekratni, multi funkcionalan alat koji se može sterilisati a može se koristiti za precizno, jednostavno i brzo intraoralno određivanje odgovarajuće veličine i oblika cervico kapice za zarastanje koja je potrebna...

1108
Cervico Mold - Podignite estetiku i dizajn izlaznog profila svoje definitivne nadoknade na viši nivo

Cervico Mold - Podignite estetiku i dizajn izlaznog profila svoje definitivne nadoknade na viši nivo

Cervico Mold je instrument koji se koristi za izradu cervico kapica za zarastanje i postova za otiskivanje. Može se koristiti i za dubliranje modifikovanih kapica ili privremenih nadoknada za dublirani post za otiskivanje. Sadrži 17 otvora...

1261
Jednostavan Cervico klinički slučaj - Jednostavna, lagana stomatologija

Jednostavan Cervico klinički slučaj - Jednostavna, lagana stomatologija

Faza procene: Bezubo polje se procenjuje sa cilindričnom nožicom Cervico Guide-a da bi se potvrdilo postojanje dovoljno mezio-distalne dimenzije za postavljanje implanta. Pro savet: Broj koji se urezan na cilindričnoj nožici, predstavlja...

1294

Komentari

Napiši komentar
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.