Zebris For Ceramill - Digitalni artikulator

688
Zebris For Ceramill - Digitalni artikulator

Digitalni artikulator snima putanje temporomandibularnog zgloba pacijenta izuzetno brzo, jednostavno i digitalno. Za prilagođene i precizne proteze.

Zebris za Ceramill zatvara jaz između intraoralnih skenera i CAD/CAM sistema. Lagani bežični prednji luk omogućava snimanje i proračun osnih relacija pacijenta kao i zglobne komore u roku od nekoliko minuta. Opsežna funkcionalna dijagnostika rezultira preciznijim uklapanjem proteza, što značajno smanjuje ručno doradjivanje. Drugim rečima, Zebris za Ceramill ne samo da vam štedi vreme u kreiranju sveobuhvatne dokumentacije pacijenta, već i značajno smanjuje ručno doradjivanje proteza. Efikasan, siguran radni tok za profitabilan svakodnevni rad.

• KOMPLETAN U DIGITALNOM RADNOM TOKU

Digitalni artikulator Zebris za Ceramill dopunjuje Ceramill digitalni radni tok u kombinaciji sa Ceramill Map DRS intraoralnim skenerom. I Zebris podaci i podaci skeniranja mogu se lako i brzo integrisati u Ceramill CAD/CAM sistem na laboratorijskoj strani. Naravno, može se umetnuti i u analogni procesni lanac pomoću stalka za prenos.

• UŠTEDA VREMENA I EFIKASNOST

Jednostavan proces od prikupljanja podataka pacijenta do smanjenog vremena glodanja. Zahvaljujući automatskom prenosu podataka u Ceramill CAD/CAM sistem i rezultatnom direktnom prenosu u virtualni artikulator (npr. Ceramill Artex CR), Zebris za Ceramill se može idealno integrisati u svakodnevni radni tok.

• SVEOBUHVATNA DOKUMENTACIJA JEDNIM KLIKOM

Zahvaljujući brzom, digitalnom prikupljanju podataka, sveobuhvatna dokumentacija pacijenta i vrednosti za programiranje artikulatora mogu se dobiti u roku od nekoliko minuta.

• OSNOVA ZA RAZNOVRSNOST INDIKACIJA

Zebris za Ceramill pruža osnovu za praktično svaku stomatološku indikaciju: restauracije pojedinačnih zuba, mostove, implantatnu tehniku, terapiju udlagama i potpune proteze.

 ↓ BROŠURA 
Preuzmite PDF (na Engleskom) popunjavanjem obrazca ispod.

  Obrazac: 

Slični postovi

Ceramill Motion 3- pristup u bilo koje vreme sa bilo kog mesta

Ceramill Motion 3- pristup u bilo koje vreme sa bilo kog mesta

Ceramill Motion 3 predstavlja novog igrača za proizvodnju: svetski najinteligentnija hibridna mašina koja kombinuje izvanredan kvalitet proizvoda i maksimalnu raznolikost materijala  i indikacije sa od početka do kraja digitalnim protokolom...

1925
Artex artikulator - Lagan, stabilan, ergonomičan i veoma precizan

Artex artikulator - Lagan, stabilan, ergonomičan i veoma precizan

Napravljena u artikulatoru od strane zubnog tehničara, zubna proteza mora da funkcioniše bez problema za pacijenta. Upotreba artikulatora predstavlja sjajan način za imitiranje kretnji donje vilice pacijenta, štedeći vreme lekaru a pacijentu...

1172
Automatizacija i fleksibilnost uz Ceramill Matik

Automatizacija i fleksibilnost uz Ceramill Matik

Ceramill Matik obeležava početak nove ere u in-house izradi. Kao inteligentno rešenje za proizvodnju, jasno se izdvaja od konvencionalnih mašina za frezanje sa promenom radnih komada. Potpuno integrisana jedinica za izradu pruža laboratoriji...

617

Komentari

Napiši komentar
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.