Pozovite nas:
+381-24 554 927
Zubna tehnika Miščević

Zubna tehnika Miščević

Zubna tehnika Miščević
Zubna tehnika Miščević
0 806

 

Zubna laboratorija Miščević je poznata u svetu zubne tehnike po višedecenijskoj tradiciji izrade protetskih nadoknada.

 

Osnovana je 12.01.1995. godine. Iskusan tim zubnih tehničara, na čelu sa osnivačem i vlasnikom zubne tehnike Miščević, specijalizovan je i poseduje ogromno iskustvo kada su u pitanju fiksna protetika i kombinovani radovi (sa materijalom po izboru stomatologa).

Smatraju da je za uspeh u poslu veoma bitno pratiti trendove i nove tehnologije.

Usluge prilagođavaju individualnim zahtevima prakse i pacijentima, ali bez kompromisa, sa uvek visokim standardima. Timskim radom i konstantnom edukacijom zubna tehika se kreće uzlaznom putanjom, isprobavaju nove materijale i aparaturu, ali isto tako ostaju verni proverenom kvalitetu Shofu i Ivoclar keramike. Tokom 23 godine rada uz konstantntu edukaciju na kursevima u zemlji i inostranstvu i međusobnu podršku, izrasli su u laboratoriju sa timom od 7 iskusnih i edukovanih zubnih tehničara.

Stečeno znanje rado prenose mlađim kolegama sa kojima zajedno rastu i sazrevaju. Smatraju da je iskustvo neprocenjivo u odnosu na teoriju koju mladi tehničari dobijaju za vreme školovanja. Iz tog razloga se trude da mlade polaznike ubace u „živu vatru“, kako kaže g. Miščević, gde na licu mesta, kroz praksu uče i vežbaju uz strogi nadzor iskusnih tehničara. Često dobijaju radne zadatke koji su izmišljeni, sa ciljem da nauče, ali i da pogreše, da isprave grešku i tako steknu dodatno iskustvo.

Uz ličnu ambiciju i pozitivnu energiju vlasnika i uz pomoć svog tima, od skromnih početaka radeći isključivo metalokeramičke krunice, u svoj asortiman uvrstila je sve vrste bezmetalnih krunica (cirkon, press, inleje, onleje, vinire...), kao i kompozitne krunice, privremene krune, izradu radova na različitim implant sistemima, vizil proteze sa namenskim krunama, takođe i folije za beljenje zuba i za bruksizam.

Svesni su činjenice koliko su mediji značajno promenili kliničku okolinu tokom poslednjih godina i da se zahtevi i očekivanja pacijenata stalno povećavaju, zato je zubotehnička laboratorija Miščević posvećena da pomogne stomatološkim praksama da ostanu konkurentni na ovom promenljivom tržištu.

Uz stalan fokus na kvalitet, visoki standardi kojih se pridržavaju, osiguravaju da dosledno premašuju očekivanja svojih pacijenata. Imaju proaktivan pristup negovanju potencijala na svim nivoima i neverovatno su ponosni na svoj tim, stomatologe i pacijente.

Ekipa iz ZT Miščević smatra da je prvoklasna komunikacija na dnevnoj osnovi u kombinaciji sa prijateljskom i ličnom uslugom, ključna za najbolji mogući radni odnos. Reč „tim“ ima stvarno značenje za sve zaposlene u zubnoj tehnici Miščević. Veruju da se najveći ciljevi mogu ostvariti samo kroz težak timski rad.


Od prvog do poslednjeg, svi njihovi stručnjaci su zaista uključeni u uspeh laboratorije i učiniće sve da osiguraju da se individualne potrebe stomatologa i pacijenata zadovolje.

Dugogodišnji saradnici su im stomatolozi koji cene kvalitet, brzinu, timski rad kao i dobru energijui, zato saradnja traje dugi niz godina, na obostrano zadovoljstvo. Zubna tehnika Miščević je dokaz da harmonija u timu, pozitivna energija i međusobna motivacija su pravi recept za najbolje sazrevanje tima, a i pojedinaca u dobre i pozitivne ljude.

Ovo je ujedno i pravac u kojem g-din Miščević želi da nastave sa razvijanjem.

Đura Miščević

Rođen je 04. februara 1970. godine. Školovanje u beogradskoj Zubotehničkoj školi završava 1988. godine, nakon čega usavršava sposobnosti zubnog tehničara u privatnim laboratorijama. 12. januara 1995. godine zvanično osniva i počinje sa radom u svojoj zubnoj tehnici. Aktivan je učesnik mnogobrojnih domaćih i stranih simpozijuma, seminara i kurseva, neprestano se usavršava i prati trendove u izradi radova na polju zubne tehnike. Aktivan je član Društva privatnih zubnih tehničara Srbije od samog osnivanja društva 04. marta 1995. Od 2017. godine je predsednik Društva privatnih zubnih tehničara Srbije (DPZTS).

Slični postovi
IPS Ivocolor - univerzalne boje i glazure IPS Ivocolor - univerzalne boje i glazure
IPS Ivocolor univerzalna paleta boja za press tehniku,CAD tehniku i fasetiranje keramike Ivoclar Vivadent i Zenostar cirkonijevih materijala. Sada zubni tehničari trebaju samo jednu vrstu materijala za individualizaciju i glaziranje svojih restauracija.
Dental Cvetić Dental Cvetić
Dental Lab Cvetić je među prvim registrovanim laboratorijama u zemlji. Uslovi za rad nisu posebno naklonjeni privatnom sektoru, ali uprkos...
Podeli
Komentari
Napiši komentar
3m
Amann girrbach
ANAXDENT
Argen
BEGO
Carl Martin
Cato
Coltene
Diadent
Dürr
EMS
Euronda
G&H
GC
GRAMM DENTAL
Hanel
Hereaus
Ivoclar ivodent
Jota
Kettenbach
Kuraray
MANFREDI
Mani
MGF
Microbrush
Miltex/Integra
MPF
Nordiska Dental
Noritake
OCC
ORANGEDENTAL
PREMIER
REITEL
Renfert
Roeko
Ruthinium
Shera
Tokuyama
Ultradent
UNIDENT
UNIGLOVES
Valplast
VDW
Vertex
Yamahachi
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.