Svečanost povodom otvaranja kancelarije u Budimpešti

1236
Svečanost povodom otvaranja kancelarije u Budimpešti

Dental-medical je u petak, 16.12.2016. godine održao svečanost povodom otvaranja kancelarije u Budimpešti kojoj je prisustvovalo oko 40 – ak ljudi. Đorđe Poljaković, direktor kompanije, održao je uvodni govor i predstavio predavače iz kompanija Heraeus Kulzer, Renfert, Carl Martin, Ivoclar Vivadent i Duerr koji su uz kratku przentaciju od 20 – ak minuta, predstavili svoje firme.

Heraeus Kulzer su predstavili Denis Marendić iz Hrvatske i Eduard Nemet iz Mađarske, Boris Jovanović iz Srbije Renfert, Frano Bušić iz Hrvatske Carl Martin i Aron Szabo iz Madjarske Ivoclar Vivadent. Christian Manner, Duerr dental, nije bio u mogućnosti da prisustvuje event – u, ali je poslao njegovu prezentaciju. Pored predstavljanja svojih kompanija, istakli su najznačajnije proizvode i novitete u dentalnoj industriji. Da kolegijalnost postoji između ovih firmi, primetilo se kada je bilo potrebno prevoditi predavanja sa engeskog na mađarski što je učinio Aron za kompaniju Carl Martin, i Eduard za kompaniju Renfert.

Predavanja su trajala oko sat i po vremena, a  nakon toga  je sledilo opuštanje uz malu zakusku, piće i muziku. To vreme je iskorišteno za upoznavanje, razmenjivanje mišljenja, i  druženje.


 

Slični postovi

Postani razlog nečijeg osmeha!

Postani razlog nečijeg osmeha!

U novembru i decembru sakupljamo slatkiše, igračke, odeću, školski pribor i sredstva za ličnu higijenu za one kojima je to najpotrebnije! Odazovite se i Vi!

2398
EASY VIEW+: Pogledajte, delite, radite

EASY VIEW+: Pogledajte, delite, radite

EASY view + pomaže dentalnim laboratorijama da uštede značajno vreme i optimizuju svoj dnevni protokol rada. Zahvaljujući visokoj brzini 3D vizualizacije, čak i kompleksne sadržine mogu biti obrađene.  Ovaj pametni Dental Visual...

623
Proslava dvadesetogodišnjice kompanije 3M

Proslava dvadesetogodišnjice kompanije 3M

U sredu, 17. maja 2017. godine kompanija 3M je organizovala proslavu u beogradskom hotelu Metropol Palace, povodom dvadesetogodišnjeg poslovanja...

2626

Komentari

Napiši komentar
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.