Početna > Implantologija i hirurgija > TAJNA JE OTKRIVENA! Predstavljamo Vam kompaniju DENTAL RATIO!

TAJNA JE OTKRIVENA! Predstavljamo Vam kompaniju DENTAL RATIO!

TAJNA JE OTKRIVENA! Predstavljamo Vam kompaniju DENTAL RATIO!

 

DENTAL RATIO materijali za dentalnu implantologiju su poznati po izuzetnom kvalitetu i proizvedeni su od strane prestižne nemačke kompanije Hager & Meisinger, koja predstavlja garanciju za kvalitet.

 

Od 1888, TRADICIJA, PRECIZNOST i INOVACIJE su osnovni postulati na kojima je baziran uspeh firme Meisinger.

Sa preko 125 godina iskustva, uz visoko kvalifikovano i motivisano osoblje i savremena tehnološka postrojenja i mašine, proizvodi firme Hager & Meisinger se kotiraju kao vrhunski, “Made in Germany” kvaliteta.

Hager & Meisinger osiguravaju kvalitet svojih proizvoda neograničenim i neprekidnim nadgledanjem svih proizvodnih faza i kvaliteta materijala koji se koriste u proizvodnji, kao i kontinuirano nadgledanje uslova skladištenja.

 

2004. Početak rada firme Dental Ratio Systems se bazirao na dva implantatna sistema, HEXATEC i OKTAGON. U to vreme je bilo dostupno svega par dijametara i par dužina implantata. 

2009. Ulf Henschen je preuzeo Dental Implant System i uveo viši standard preciznosti što je rezultiralo nastankom: OKTAGON® Dental Implantatnog Sistema

2010. Sa boljom kontrolom kvaliteta i uvođenjem bolje morfologije površine (S.L.A.) implantati na nivou mekih tkiva su optimizovani.

2012. The Dental Implant System su se proširili na implantate na nivou kosti, omogućavajući korisnicima veći broj opcija koje nude. 

2015. The Tissue Level CONICAL je uveden da bi korisnicima omogućio kupaste implantate na nivou mekih tkiva. Oni kao prednost imaju veću površinu samog implantata i veću primarnu stabilnost, što predstavlja savršeno rešenje za hirurške tehnike ugradnje “Bone Splitting” i “Bone Condensation”.  

2016. Upoznavanje ROX-CERA Cerid® implantata. Upotrebom titanijuma 5 stepena koji je obložen keramikom na površini, on je jači od implantata koji su napravljeni titanijuma 4 stepena i ponašaju se kao keramički implantati.

2017. Sa Bone Level Tapered Implant linijom (zašiljeni implantati na nivou kosti) naš portfolio nudi kompletan dijapazon implantata na nivou kosti i mekih tkiva, koničnog ili kupastog oblika. 


Pristupačne cene za doktore stomatologije i pacijente 

Imajući u vidu konstantni rast troškova u zdravstvenom sistemu, proizvodi vrhunskog kvaliteta po pristupačnim cenama imaju jako bitnu ulogu u pružanju kvalitetne zdrastvene zaštite. Ekonomičnost firme DENTAL RATIO omogućava pogodnosti i doktorima stomatologije i pacijentima.

Stručno savetovanje na najvišem nivou

DENTAL RATIO je specijalizovan u oblasti dentalne implantologije i snadbeva patentiranim proizvodima po ekonomičnim cenama maksilofacijalne hirurge, oralne hirurge, doktore stomatologije i zubne tehničare – uključujući i širok spektar protetskih načina zbrinjavanja pacijenata.
Njihov tim ima dugogodišnje iskustvo u oblasti oralne implantologije. Koriste celokupnu ekspertizu da Vas posavetuju shodno specifičnim potrebama koje su Vam neophodne.


Kupujte pametno

“Kupujte pametno” je moto kompanije DENTAL RATIO i predstavlja vezu između proizvoda izuzetnog kvaliteta i inteligentne upotrebe sredstava i procedura za isplative proizvode.

Cilj kompanije je da poboljšaju zdravstvenu zaštitu i kvalitet života koliko god je moguće većem broju pacijenata, pružanjem izuzetno kvalitetnih stomatoloških materijala, po pristupačnim cenama.   

 

Kvalitet po pristupačnoj ceni

Dobro poznati specijalisti oralne implantologije omogućavaju firmi DENTAL RATIO profesionalno i naučno savetovanje i podršku.
Zajedno sa firmom Hager & Meisinger, proizvođaču poznatom po dokazanom kvalitetu, DENTAL RATIO omogućuje pristupačne cene, koje su usmerene direktno ka korisnicima.
Zajedno sa izrazito specijalizovanom i konstantno rastućem implantatno-hirurškom tržištu, stručnost i prihvatanje od strane korisnika  predstavljaju presudne faktore koji doprinose dugotrajnom uspehu DENTAL RATIO sistema.

 GARANCIJSKI SERTIFIKAT

Sa proizvodima i komponentama DENTAL RATIO-a uvek ste sigurni. Kompanija Vam  pruža sveobuhvatnu garanciju na sve DENTAL RATIO proizvode. Takođe garantuju isporuku novog proizvoda bez dodatnih troškova svaki put u slučaju kvara materijala ili proizvodnje ili ako proizvodi ne zadovoljavaju standard kvaliteta DENTAL RATIO, kao i nadoknadu materijalnih troškova za zamenski proizvod ako je proizvod drugog proizvođača kombinovan sa proizvodom kompanije DENTAL RATIO, a proizvođač proizvoda treće strane odbija svoju garanciju na osnovu toga što je kombinovan sa DENTAL RATIO proizvodom.

DENTAL RATIO DOSTAVLJA ŽIVOTNU GARANCIJU NA SVOJE IMPLANTATE
DENTAL RATIO DAJE 10 GODINA GARANCIJU NA SVOJE ABATMENTE

Proizvedeno u Nemačkoj od strane HAGER & MEISINGER, garancija za visokokvalitetne medicinske proizvode preko 125 godina

Ostavite komentar