cover__image

Distribucija i zastupanje

Distribucija i zastupanje


  • DentalMedical je jedna od vodećih kompanija u regiji za snabdevanje medicinskim I stomatološkim materijalom I opremom kao i pružanju podrške u sferi digitalnih tehnologija.

Posvećeni smo zadatku da zdravstvenom osoblju omogućimo efikasniji rad uz istovremeno poboljšanje opskrbe pacijenata I uspešnosti lečenja.

Imamo ugovore o direktnom zastupanju sa preko 40 svetskih proizvođača najsavremenije opreme i materijala iz oblasti medicine i stomatologije. Naši dobavljači su isključivo firme iz zapadne Evrope, SAD i Japana koji našim kupcima mogu garantovati najviši kvalitet svojih artikala, usluge i ponuditi vrhunsku tehnologiju.

Zajedno sa proizvođačima pružamo klijentima punu podršku u nabavci, edukaciji, servisu, održavanju, marketingu, konsaltingu i finansiranju opreme. Snabdevamo državne institucije, bolnice, fakultete, privatne klinike i laboratorije.

Striktno primenjujemo propise Ministarstva zdravlja i smernice dobre prakse u distribuciji lekova i medicinskih sredstava, da bismo obezbedili najviši mogući nivo kvaliteta i sigurnosti za naše kupce a posredno i za pacijente. To obezbeđuje maksimalnu sigurnost u praćenju porekla i kvaliteta artikala koje prodajemo.

Pomažemo proizvođačima da se usaglase sa lokalnim propisima i zastupamo ih pred agencijom za lekove i medicinska sredstva, pripremamo dokumentaciju i registrujemo proizvode i puštamo ih u prodaju na lokalnom tržištu, brinemo o logistici uvoza i skladištenja pod zahtevanim temperaturnim režimima.

Ponuda DentalMedicala je gotovo 20.000 artikala koje možete pronaći kategorisane na našim internet stranicama. Brza i tačna isporuka sa sopstvenih zaliha je visoko cenjena u krugu naših kupaca i dobavljača.

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.