cover__image

Nacrt prostora i planiranje

Planiranje i nacrt prostora


Zahtevi pacijenata bitno su se promenili. Pored kvaliteta saveta i komunikacije, dizajn i oprema prakse doživljavaju se kao sinonim za kvalitet lečenja. Iz tog razloga, koncept prakse opisuje fokus lečenja kao i pozicioniranje prakse, dizajn prakse i željeni stil komunikacije s pacijentom. To znači da pacijentov boravak u stomatološkoj ordinaciji nije "poseta", već pozitivno iskustvo.

Pozitivan sveukupni utisak stvara poverenje i saznanje da ste u najboljim rukama. To dovodi do potrebe za odgovarajućom opremom za prostore. Od sedećih garnitura i stolova do dodataka za vežbe i laboratorijske sobe: planirajte pravi koncept prostora zajedno s našim dizajnerima enterijera – ne vezano samo za samu opremu.

  • Koji je tvoj stil?

Od modernog do industrijskog do boemskog – razmislite kakvu atmosferu želite pružiti svojim pacijentima.

  • Možete očekivati:

Naši stručnjaci koji planiraju dizajn i dizajn enterijera pokazaće vam praktične primere prilagođene vašem ukusu i dati vam jedinstvene mogućnosti implementacije u pogledu dizajna prakse prema vašem stilu odabira. Takođe, možete doživeti mogućnost virtualnog obilaska od 360° kroz ordinaciju i laboratorijske prostorije.

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.