cover__image

Savetovanje

Savetovanje pri kupovini opreme


  • Želite uložiti u novu tehnologiju, kupiti novu opremu, otvoriti, preseliti ili proširiti ordinaciju/laboratoriju? Pri svemu tome se otvara jako puno pitanja, od finansijske opravdanosti investicije, tehničkih zahteva, zakonskih propisa, izbora opreme, finansiranja itd.

Iskoristite naše svestrano znanje i poznavanje materijala, opreme, tehnologije, trendova i celokupne industrije. Posavetujete se sa nama i uverite se u naše kompetentnosti.

Ulaganje u novu opremu i digitalnu tehnologiju može vašu praksu transformisati i povećati mogućnosti, učinkovitost i zadovoljstvo pacijenata. DentalMedical nudi kompletne usluge dizajniranja ordinacije i laboratorije, kao i celovitu liniju inovativne opreme i tehnoloških opcija. Naši stručnjaci za opremu i tehnologiju vaši su pouzdani savetnici za odabir optimalnih rešenja pri izgradnji i opremanju klinike, ordinacije ili laboratorije.

Potreba za novom opremom obično je vezana za zamenu starije zastarele i neučinkovite opreme ili za povećanje učinkovitosti i kapaciteta te stvaranje više prihoda. Mi shvatamo da je kupovina opreme važna poslovna odluka. Koliki su stvarni troškovi i hoćete li vi i vaš tim u potpunosti koristiti opremu za postizanje najboljih rezultata i najboljeg povrata ulaganja?

Naši stručnjaci za prodaju opreme će raditi zajedno sa vama kako bi vam pomogli da analizirate svoju situaciju i potrebe i pružiti vam najbolje informacije među svim izborima na raspolaganju kako biste ispunili svoj proračun i pružili vam najbolji financijski povrat za uloženo ulaganje.

Imajte na umu da DentalMedical deluje na način da vam obezbedi najbolje rešenje i da nikada ne pristupamo na principu brzog profita u prodaji. Kupovina opreme tek je početak investicije. Kada kupujete od DentalMedical-a, imate nekoga ko će i dalje biti tamo nakon kupovine kako bi vam pomogao da zaradite iz svojih ulaganja, od obuke članova vašeg tima do toga kako najučinkovitije koristiti uvedena rešenja.

Kupovina putem DentalMedical-a uvek će se pokazati najboljom poslovnom odlukom!

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.