Politika IMS

DENTAL-MEDICAL je orijentisan ka ispunjenju potreba i očekivanja klijenata, ovo je prioritet na koji su usmerene sve aktivnosti. Klijentima se omogućava da budu upoznati sa najnovijim dostignućima iz oblasti stomatologije i zubne tehnike kroz organizovanje stručnih prezentacija od strane domaćih i stranih eksperata.

 

Edukovani i osposobljeni kadrovi neprekidno usavršavaju svoje znanje kroz različite vidove obuka i učestvuju u izlaganju oprema i materijala na sajmovima i radionicama. Uspostavljanjem i doslednim sprovođenjem sistema menadžmenta kvalitetom i životnom sredinom koji ispunjavaju zahteve relevantnih regulativnih propisa, standarda ISO 9001 i ISO 14001 i svih oblika obaveza za uisklađenost, DENTAL-MEDICAL obezbeđuje proizvode i usluge sa kontrolisanim i ujednačenim kvalitetom u skladu sa životnom sredinom.Posvećeni smo zaštiti životne sredine, uključujući prevencije zagađenja i druge specifične oblike posvećenosti koje su relevantne za našu delatnost.

 

Kontinualni razvoj usmeren je ka aktivaciji tržišta što se ostvaruje praćenjem, analizom i odgovarajućim marketinškim nastupom.

 

Dostizanje ove politike uključuje zaposlene koji su individualno odgovorni za kvalitet svoga rada koji rezultira neprekidnim usavršavanjem svoje radne okoline.

 

Neprestano radimo na poboljšanju sistema menadžmenta kvalitetom i životnom sredinom.

 

-Poljaković Đorđe, Direktor
Subotica, 15.04.2022. god

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.