Pozovite nas:
+381-24 554 927
ONLINE ŠTAND STOMATOLOGIJE!

ONLINE ŠTAND STOMATOLOGIJE!

ONLINE ŠTAND STOMATOLOGIJE!
ONLINE ŠTAND STOMATOLOGIJE!

MESEC AKCIJA

SAZNAJTE KOJE POPUSTE SMO PRIPREMILI SPECIJALNO ZA VAS U  NASTAVKU

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje u vezi poručivanja, možete nas kontaktirati na sledeći način:

putem mail adrese:
info@dental-medical.rs
pozivom na broj:
+381-24 554 927
ili online poručivanjem:
https://shop.dental-medical.rs/

U NASTAVKU POGLEDAJTE FANTASTIČNE AKCIJSKE PONUDE KOJE SMO PRIPREMILI SAMO ZA VAS!

Preuzmite kompletnu
akcijsku ponudu u PDF-u!


RelyX™ U200 Automix + RelyX™ Fiber Post kočići

 • RelyX™ U200 Automix

Da li ste znali da je 3M prva kompanija koja je izmislila samoadhezivne cemente? Sada 3M-ov RelyX™ U200 automix samoadhezivni cement koji je već preko 18 godina na svetskom tržištu u fantastičnoj akciji sa RelyX™ Fiber Post kočićima GRATIS!

 • RelyX™ Fiber Post kočići

Veličine 1 ili 2, po Vašem izboru, dobijate GRATIS!


Filtek Z250 introductury kit

 • Filtek Z250 introductury kit

Visok procenat punioca i njihov okrugao oblik daju izuzetno dobru otpornost na abraziju. Prirodna estetika, izuzetna čvrstoća, laka modelacija, idealna gustina i viskozitet. U odnosu na druge univerzalne kompozite, ima 30% nižu vrednost skupljanja.


Protemp™ 4 + RelyX™ Temp NE cement

 • Protemp™ 4

Probajte 3M-ov proizvod za izradu privremenih krunica koji je već preko 10 godina na tržištu! Sada u fantastičnoj akciji sa 3M™ RelyX™ Temp NE cementom GRATIS!

 • RelyX™ Temp NE cement

RelyX™ Temp NE cement dobijate GRATIS!


Ketac Cem Radiopaque Triple Pack

 • Ketac Cem Radiopaque Triple Pack

Glasjonomer cement za trajno cementiranje inleja, onleja, krunica i mostova. Karakteriše ga mala debljina sloja, Rtg vidljivost i trajno oslobađanje fluorida. Prah 3 x 33 g, tečnost 3 x 12 ml, podloga za mešanje.


2 x Brilliant Flow + 4 x Brilliant NG (Dentin/Enamel) + One Coat 7 Bond

 • 2 x Brilliant Flow

Univerzalni kompozit sa viskokim sastavom prepolimerisanih i nano čestica koje ovom kompozitu daju optimalnu konzistenciju za manipulaciju i modelaciju. Duo Shade sistem omogućava jednostavniju selekciju boja i manji trošak za zalihe. 

 • 4 x Brilliant NG (Dentin/Enamel)

Univerzalni kompozit sa viskokim sastavom prepolimerisanih i nano čestica koje ovom kompozitu daju optimalnu konzistenciju za manipulaciju i modelaciju. Duo Shade sistem omogućava jednostavniju selekciju boja i manji trošak za zalihe.

 • One Coat 7 Bond

Jednokomponentni, nanopunjeni, svetlosnopolimerizujući, samoadhezivni bond 7. generacije. Kiselina, prajmer i bond u jednoj flašici, jednostavno rešenje za sve površine. Brza aplikacija, samo 35 sekundi.


2 x Stomatološke komprese + 5 x Monoart sisaljke + 2 x Monoart plastične čaše + Honeywell Covid LG 10

 • 2 x Stomatološke komprese

Polietilenske komprese za pacijente u pakovanju od 60 kom dostupne u veličinama 810 x 530, kao i u bojama: bela, plava, zelena, svetlo zelena, smaragdno zelena, pink, bordo, narandžasta, žuta i ljubičasta.

 • 2 x Monoart plastične čaše

PVC čaše za jednokratnu upotrebu, 200ml. Boje: plave, zelene, roze, crvene,žute, bele, ljubičaste, narandžaste, plave sa cvetićima, zelene sa cvetićima, ljubičaste sa cvetićima.

 • 5 x Monoart sisaljke

Savitljive plastične sisaljke. Boje: bezbojne, ljubičaste, narandžaste, pink, plave, zelene, žute.

 • H&W Panorama II protective eyewear

Zaštitne naočare za uža lica sa ergonomskim okvirom. Težina 25 g.


5 x Gradia Direct + Gradia Direct Flo + G-Premio BOND + Honeywell Covid naočare LG 10

 • 5 x Gradia Direct

Svetlosnopolimerizujući kompozitni materijal sa velikim izborom boja i efekata. Već dobro poznati kameleon efekat omogućava jednostavan i brz rad čak i korišćenjem jedne boje. Boje: A1, A2, A3, A3.5, A4, AO2, AO3, B1, B2, B3, BW, C3, CT, CV, CVT, NT, P-A1, P-A2, P-A3, P-A3.5, P-NT, PW, X-A1, X-A2, X-A3, X-A3.5, XBW. 

 • Gradia Direct Flo

Zahvaljujući fizičkim svojstvima, dobroj konzistenciji ovaj je materijal idealan kao podloga ispod kompozitnog ispuna. Ne previše tečna i nelepljiva formula materijala savršeno se prilagođava zidovima kaviteta i čini ga jednostavnim za primenu.

 • G-Premio BOND

Jednokomponentni svetlosno polimerizirajući univerzalni adheziv. 

 • H&W Panorama II protective eyewear

Zaštitne naočare za uža lica sa ergonomskim okvirom. Težina 25 g.


3 x Tetric EvoCeram + Tetric EvoFlow + Adhese Universal

 • 3 x Tetric EvoCeram

Svetlosnopolimerizujući nano-hibridni kompozit sa keramičkim puniocima i poboljšanom formulom. Pogodan za sve kavitete I-V klase. Boje: A1, A2, A2 dentin, A3, A3.5, A3.5 dentin, A4, A4 dentin, B1, B2, B2 dentin, B3, bleach XL, C1, C2, C3, D2, D3, T. 

 • Tetric EvoFlow

Tečni, svetlosnopolimerizujući nano-hibridni kompozit, izražene rentgen vidljivosti. Boje: A1, A2, A3, A3.5, A3.5 Dentin, B3, Bleach L, Bleach XL, T. 

 • Adhese Universal

Samojetkajući, svetlosnopolimerizujući jednokomponentni adheziv u Viva Pen formi. Poslednja generacija adheziva koja zahteva nanošenje samo jedne tečnosti u dva sloja bez ispiranja.


Panasil putty soft + Panasil Initial Contact + Futar +
Visalys CemCore Universal (A2/A3) starter pack + Applyfix 4

 • Panasil putty soft

A - Silikon tvrde konzistencije i velike preciznosti; postoji u Fast i Soft varijanti. Fast ima kratko vreme stvrdnjavanja i koristi se za dvofazne otiske. Soft je mekši materijal za jednofazne otiske.

 • Panasil Initial Contact

Korekturna masa velike inicijalne hidrofilnosti, dostupna u tri veličine viskoznosti: Panasil Initial Contact X Light , Light, Regular - 2x50ml cartridge, 12 mixing nastavaka.

 • Futar

A silikon za sigurnu registraciju zagrižaja, vrlo velike završne tvrdoće i brzog vremena stvrdnjavanja. Lako se nanosi na zubne lukove, te se ne razliva, a pacijent ne osjeća otpor prilikom zagriza. Zelene je boje, te je blago elastičan.

 • Visalys CemCore Universal (A2/A3) starter pack

Visalys® CemCore je dvostruko vezujući, materijal za adhezivnu cementaciju i core build-up. Jedinstvena Active-Connect-Technology (ACT) omogućava optimalnu adhezivnu vezu i Visalys® CemCore ima izvanrednu stabilnost zahvaljujući specijalnom mrežnom obrascu, čak i bez matrica.

 • Applyfix 4

Plastični pištolj za izdavanje patrona od 50 ml u odnosu 1: 1/2: 1. Pogodno za: Identium®, Panasil®, Futar® i Mucopren® Soft.

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje u vezi poručivanja, možete nas kontaktirati na sledeći način:

putem mail adrese:
info@dental-medical.rs
pozivom na broj:
+381-24 554 927
ili online poručivanjem:
https://shop.dental-medical.rs/


Kupovinom bilo kog dezificijensa u iznosu od 70€ DOBIJATE VIZIR GRATIS!

 • DreamShield full face visor frame (white or blue) w+12 clear lenses

Zaštitni vizir koji pruža maksimalnu pokrivenost lica, sa univerzalnim okvirom čija je dužina podesiva.


Kupovinom bilo kog dezificijensa u iznosu od 25€ DOBIJATE Honeywell Covid naočare LG 10 GRATIS!

 • Honeywell Covid naočare LG 10

Lagane i udobne za nošenje tokom dugotrajne upotrebe. Naočare LG 10 su neventilisane, nude zaštitu od krupnih i sitnih čestica prašine, kao i zaštitu od kapljica tečnosti.


Oroclean MyArtisto AS-3 + Oromed Gel Ketridž + Honeywell Covid naočare LG 10 GRATIS!

 • Oroclean MyArtisto AS-3

Dispenzer za "OROMED Hand wash" tečni sapun i "OROSEPT Solution" dezinfekciju za ruke: beskontaktni (senzor), atraktivnog dizajna, automatsko doziranje, mogućnost ugradnje nastavka koji sprečava curenje na pod.

 • Oromed Gel Ketridž

Dopuna sadrži 1000 ml dezinfekcione tečnosti Oromed gel. 

 • Honeywell Covid naočare LG 10

Lagane i udobne za nošenje tokom dugotrajne upotrebe. Naočare LG 10 su neventilisane, nude zaštitu od krupnih i sitnih čestica prašine, kao i zaštitu od kapljica tečnosti.


3 x Opalescence Boost + OpalDam

 • 3 x Opalescence Boost

Idealna metoda za izbeljivanje pojedinačnih zuba, ali i celog zubnog luka. Visoko aktivan gel s 40 % - tnim vodonik peroksidom. Primenjuje se direktno iz šprica, bez upotrebe dodatnog svetla. 

 • OpalDam

Svetlosnopolimerizujući kompozitni materijal za izolaciju susednih mekih tkiva kod izbeljivanja.  


4 x Ultra-Blend Plus + 1 GRATIS!

 • 4 x Ultra-Blend Plus + 1 GRATIS!

Svetlosnopolimerizujući kompozitni materijal za podloge, na bazi kalcijum-hidroksida. Špricevi sa specijalnim vrhovima za aplikaciju učiniće rad sa ovim materijalom preciznim i jednostavnim. 


5 x UltraCal XS + 1 GRATIS!

 • 5 x UltraCal XS + 1 GRATIS!

Kalcijum-hidroksid pasta za privremene ispune korenskih kanala. Kalcijum-hidroksid zbog svoje visoke pH vrednosti ima intenzivne antibakterijske osobine i poboljšava stvaranje sekundarnog dentina.


VistaScan Nano Easy

 • VistaScan Nano Easy

Pouzdana dijagnostika u kompaktnoj jedinici. Uz VistaScan Nano Easy na raspolaganju vam je moderan skener rtg pločica sa izuzetnim kvalitetom slike. Zahvaljujući malim dimenzijama, može se jednostavno smestiti u svaku ordinaciju a omogućava brzu i jednostavnu izradu rendgenskih snimaka. Rtg pločice, u veličinama 0, 1 i 2, jednostavno i brzo se digitalizuju pomoću ovog sistema. 


VistaIntra DC

 • VistaIntra DC

Rendgen u sistemu – sve iz jedne ruke. Sa sistemom VistaIntra sada Vam nudimo rendgenski generator za odlične intraoralne snimke. VistaIntra je fabrički unapred programiran za specifičnu dozu rendgenskog zračenja koja je potrebna za svaki pogled na zube pri upotrebi slikovnih ploča i senzora firme Dürr Dental. Spreman je za trenutnu upotrebu i omogućava savršeno jasne snimke.


VDW.GOLD RECIPROC

 • VDW.GOLD RECIPROC

Endo motor sa integrisanim apeks lokatorom sa recipročnim i kontinuiranim rotacionim režimom. Sve u jednom: VDW.GOLD®RECIPROC® nudi moćnu preparaciju i precizno određivanje radne dužine, sve u jednom uređaju. 


RAYPEX® 6 APEX LOCATOR

 • RAYPEX® 6 APEX LOCATOR

Apeks lokator visoke tehnologije za precizno određivanje dužine. Postavlja nove standarde u pogledu jednostavnosti rukovanja i dizajna. Jedinstveni ekran osetljiv na dodir u boji radi jednostavnog rukovanja. DEMO režim radi jednostavne demonstracije pacijentu. Ugrađen CHECK-mode za bržu kontrolu funkcije uređaja i kablova.


3 x H-Files L25mm 025 + 2 x Lentulo RA L25mm 025-040 + 2 x Gutapercha poeni 15-40 +
2 x Papirni poeni 15-40 + UltraCal XS + Nerv Igle L22mm 025 + H-files L25mm 025 dobijate GRATIS!

 • 3 x H-Files L25mm 025

Instrumenti za ručnu endodonciju firme Mani, su zasigurno najpoznatiji i najkvalitetniji proizvodi te vrste. Radni deo je izrađen od najkvalitetnijeg čelika. Hedstroem files (oznaka krug).

 • 2 x Lentulo RA L25mm 025-040

Lentule za unošenje paste u kanal korena. 

 • 2 x Gutapercha poeni 15-40

Milimetarski markirani gutaperka poeni. 

 • 2 x Papirni poeni 15-40

Markirani papirni poeni.

 • UltraCal XS

Kalcijum-hidroksid pasta za privremene ispune korenskih kanala. Kalcijum-hidroksid zbog svoje visoke pH vrednosti ima intenzivne antibakterijske osobine i poboljšava stvaranje sekundarnog dentina.

 • Nerv Igle L22mm 025

Nerv ekscipatori, koriste se za uklanjanje tkiva pulpe iz kanala korena.

 • H-files L25mm 025

H-files L25mm 025 dobijate GRATIS!


3x Alligat Chroma Fast set + 1 x Alligat Chroma Fast set GRATIS! (3+1 akcija)

 • 3 x Alligat Chroma Fast set + 1 GRATIS!

Otisna masa na bazi algi, ne praši se i zahvaljujući visokom afinitetu prema vodi lako se meša. Zahvaljujući svojoj tiksotropnosti povećan je komfor za stomatologa i pacijenta prilikom rada. Radno vreme 1.5 min. Vreme vezivanja 2.5 min.


Heraeus set (Optosil+Xantopren+Activator) + 3 x Alligat Chroma Fast

 • 3 x Alligat Chroma Fast

Otisna masa na bazi algi, ne praši se i zahvaljujući visokom afinitetu prema vodi lako se meša. Radno vreme 1.5 min. Vreme vezivanja 2.5 min.

 • Heraeus set (Optosil+Xantopren+Activator)

Popularni komplet kondenzacionog baznog i korekcionog silikonskog materijala. Optosil Comfort 900 ml, Xantopren L ili VL 140 ml, aktivator pasta 60 ml.

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje u vezi poručivanja, možete nas kontaktirati na sledeći način:

putem mail adrese:
info@dental-medical.rs
pozivom na broj:
+381-24 554 927
ili online poručivanjem:
https://shop.dental-medical.rs/

Preuzmite kompletnu akcijsku ponudu u PDF-u!
3m
Amann girrbach
ANAXDENT
Argen
BEGO
Carl Martin
Cato
Coltene
Diadent
Dürr
EMS
Euronda
G&H
GC
GRAMM DENTAL
Hager & Werken
Hanel
Harvard
Hereaus
Ivoclar ivodent
Jota
Kettenbach
Kuraray
Manfredi
Mani
MGF
Microbrush
MPF
Nordiska Dental
Noritake
OCC
ORANGEDENTAL
PREMIER
REITEL
Renfert
Roeko
Ruthinium
Shera
Ultradent
UNIGLOVES
Valplast
VDW
Vertex
Yamahachi
3m
Amann girrbach
ANAXDENT
Argen
BEGO
Carl Martin
Cato
Coltene
Diadent
Dürr
EMS
Euronda
G&H
GC
GRAMM DENTAL
Hager & Werken
Hanel
Harvard
Hereaus
Ivoclar ivodent
Jota
Kettenbach
Kuraray
Manfredi
Mani
MGF
Microbrush
MPF
Nordiska Dental
Noritake
OCC
ORANGEDENTAL
PREMIER
REITEL
Renfert
Roeko
Ruthinium
Shera
Ultradent
UNIGLOVES
Valplast
VDW
Vertex
Yamahachi
3m
Amann girrbach
ANAXDENT
Argen
BEGO
Carl Martin
Cato
Coltene
Diadent
Dürr
EMS
Euronda
G&H
GC
GRAMM DENTAL
Hager & Werken
Hanel
Harvard
Hereaus
Ivoclar ivodent
Jota
Kettenbach
Kuraray
Manfredi
Mani
MGF
Microbrush
MPF
Nordiska Dental
Noritake
OCC
ORANGEDENTAL
PREMIER
REITEL
Renfert
Roeko
Ruthinium
Shera
Ultradent
UNIGLOVES
Valplast
VDW
Vertex
Yamahachi
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.