3M ESPE

3M ESPE


3M ESPE

3M je kompanija zasnovana na nauci. Proizvodimo na hiljade inovativnih proizvoda, lider je u desetinama različitih tržišta - od zdravlja i automobila do kancelarijskih proizvoda, abraziva i lepila. Uspeh 3M kompanije se zasniva na sposobnosti primene tehnologije kako bi se zadovoljile realne potrebe potrošača. Strčnjaci koji čine 3M su u potpunostiposvećeni misiji da život učine lakšim i boljim za ljude širom sveta.

3M ESPE je svetski poznata kompanija po uvođenju novih ideja u stomatologiji. Širok asortiman proizvoda i usluga uključuje restauracije, krunice i mostove, implantate, preventivne mere, kontrolu infekcija i estetsku stomatologiju. Pored toga 3M je pionir integracije napredne digitalne tehnologije i nauke o materijalima kroz CAD / CAM i digitalne otiske. 3M ESPE je doneo niz neverovatnih novina u stomatološkoj industriji, uključujući i prvi ikada restorativni materijal u boji zuba, prvog samolepljivi univerzalni rezin cement, prvi nano jonomer, prve privremene krunice i prvo automatizovano mešanje otisnih materijala.

3M proizvodi za zdravstvo nude pacijentima inovativna rješenja, utemeljena na naprednim tehnologijama, koja omogućuju bolji kvalitet života. Medicinski program je posvećen inovacijama u oblasti zdravstva, koje se temelje na raznovrsnosti tehnologija koje život čine kvalitetnijim.

Želite pogledati i ostale proizvode? Saznajte više 3M ESPE