AMANNGIRRBACH

AMANNGIRRBACH


AMANNGIRRBACH

Korporacija Amann Girrbach nastala je 2004. godine spajanjem dve porodične firme sa višedecenijskim iskustvom u dentalnoj oblasti - Amann Dental Equipement GmbH (Austrija) i Girrbach Dental GmbH (Nemačka).

Kompaniju Amann Dental, osnovao je Dietmar Amann 1973. godine. Od male firme, čija je prva lokacija bila kućna garaža, Amann je velikom brzinom razvio modernu kompaniju .
Herbert Girrbach je 1936. godine osnovao kompaniju Girrbach Dental GmbH, koja se bavila veleprodajom dentalnih proizvoda za celu jugozapadnu Nemačku. U drugoj generaciji, Karl Girrbach je znatno proširio posao na i pod njegovom upravom kompanija je stekla dobru reputaciju kao dobavljač kompletnih sistema.

Udruživanjem ovih kompanija u Amann Girrbach korporaciju, došlo je do idealnog spajanja: usavršavanje i proizvodnja opreme za zubne tehničare i stomatološke ordinacije, a sa druge istraživanje materijala i ekspertize u dentalnoj tehnologiji.

Amann Girrbach nudi stomatolozima i zubnim tehničarima materijale, opremu, pribor, informacije, obuku i servis. Na taj način, kompanija doprinosi nameri da pacijenti dobiju dobre zubne nadoknade. Amann Girrbach je lider CAD/CAM tehnologije i vodeći inovator na polju pružanja zaokruženih usluga u digitalnoj dentalnoj prostetici.

Želite pogledati i ostale proizvode? Saznajte više AMANNGIRRBACH