AMANNGIRRBACH

AMANNGIRRBACH


AMANNGIRRBACH

Korporacija Amann Girrbach nastala je 2004. godine spajanjem dve porodične firme sa višedecenijskim iskustvom u dentalnoj oblasti - Amann Dental Equipement GmbH (Austrija) i Girrbach Dental GmbH (Nemačka).

Kompaniju Amann Dental, osnovao je Dietmar Amann 1973. godine. Od male firme, čija je prva lokacija bila kućna garaža, Amann je velikom brzinom razvio modernu kompaniju .
Herbert Girrbach je 1936. godine osnovao kompaniju Girrbach Dental GmbH, koja se bavila veleprodajom dentalnih proizvoda za celu jugozapadnu Nemačku. U drugoj generaciji, Karl Girrbach je znatno proširio posao na i pod njegovom upravom kompanija je stekla dobru reputaciju kao dobavljač kompletnih sistema.

Udruživanjem ovih kompanija u Amann Girrbach korporaciju, došlo je do idealnog spajanja: usavršavanje i proizvodnja opreme za zubne tehničare i stomatološke ordinacije, a sa druge istraživanje materijala i ekspertize u dentalnoj tehnologiji.

Amann Girrbach nudi stomatolozima i zubnim tehničarima materijale, opremu, pribor, informacije, obuku i servis. Na taj način, kompanija doprinosi nameri da pacijenti dobiju dobre zubne nadoknade. Amann Girrbach je lider CAD/CAM tehnologije i vodeći inovator na polju pružanja zaokruženih usluga u digitalnoj dentalnoj prostetici.

Želite pogledati i ostale proizvode? Saznajte više AMANNGIRRBACH

NAJGLEDANIJI PROIZVODI

Artex Typ CN

Artex Typ CN

cena od 63.641,53 RSD

Giroform Pin drill

Giroform Pin drill

cena od 444.520,88 RSD

Ceramill UV

Ceramill UV

cena od 96.524,62 RSD