DUERR

DUERR


DUERR

Dürr Dental AG su 1941. godine osnovali braća Karl i Vilhelm Dürr iz Gehingena u Crnoj Šumi. Sedište kompanije se sada nalazi u Bietigheim-Bissingenu, gde je oko 400 zaposlenih anganžovano u proizvodnji, istraživanju i razvoju, a takođe i u prodaji i marketingu. Dürr Dental Group trenutno ima oko 1000 zaposlenih širom sveta, imaju i zastupništva u 40 zemalja, a samo tokom 2013. godine su ostvarili prihod od 210 miliona eura. Ime kompanije je već decenijama sinonim za progres i inovacije u sferi stomatologije. Mnoštvo standarda moderne hirurgije može se pripisati razvoju Dürr Dentala, kao na

primer kompresovani vazduh za stomatologiju bez uljanih primesa i higijensko usisavanje fino raspršenih čestica tečnosti. Dijapazon proizvoda kompanije uključuje i jednokratne proizvode i specijalizovane nastavke za aspiraciju.

Stomatolozi širom sveta rado poklanjaju svoje poverenje Dürr Dentalu. Kompanija pruža veliki broj sistemskih rešenja u oblastima dijagnostičkih sistema, higijene i instrumenata. Martin Dürrstein naglašava “Tokom svog razvoja, Dürr Dental postavlja visoke standarde za inovacije i tehnologiju. Imamo kvalitetna rešenja za sve probleme”. Da bi se osigurao najviši mogući standard proizvoda, Dürr Dental svoj celokupni proizvodni proces završava u vlastitim pogonima u Nemačkoj.

Želite pogledati i ostale proizvode? Saznajte više DUERR