EURONDA

EURONDA


EURONDA

Euronda je jedna od kompanija sa najvećim iskustvom u oblasti sterilizacije. Njeni proizvodi i uređaji se upešno prodaju u više od 98 zemalja širom sveta. Proizvodnja se može podeiliti na dve glavne grane: sterilizaciju i jednokratne proizvode. Linija jednokratnih proizvoda Monoart je prepoznata kao veoma kvalitetan ekološki svestan brend, izuzetno moderne palete boja. Takođe, svi PVC materijali koji se koriste su bez štetnih falata, a sav papir i karton su iz posebno uzgojenih izvora i mogu se u potpunosti reciklirati.

Što se tiče sterilizacije, Euronda je sinonim za pouzdanost, snagu i izdržljivost; svetski lider u proizvodnji Termoseal uređaja i rolni za sterilizaciju. Euronda je takođe patentirala sistem testiranja za autoklav, praćenjem podataka pomoću adhezivnih oznaka, a kreirala je i jedinstveni sistem za kontrolu kontaminacije.

Euronda je osnovana 1975. godine u Italiji, gde se i danas nalazi sedište kompanije. Euronda sada poseduje 4 velike poslovnice – nemačku,francusku, iberijsku i rusku filijalu, koje su otvorene od 2001. do 2006. godine. Euronda je između 2001 i 2012 godine zaradila 25 miliona na poslovanju u sedištu i 27 miliona na osnovu rada svojih poslovnica van Italije.

Želite pogledati i ostale proizvode? Saznajte više EURONDA