HERAEUS KULZER

HERAEUS KULZER


HERAEUS KULZER

Heraeus Kulzer GmbH je jedan od vodećih svetskih dentalnih kompanija sa sedištem u Hanau u Nemačkoj. Njeni stomatološki materijali i digitalne usluge obezbeđuju stomatologe i zubne tehničare sa velikim asortimanom proizvoda, pokrivajući estetsku stomatologiju, očuvanje zuba, protetiku, parodontologiju i digitalnu stomatologiju. Sa više od 1.400 zaposlenih, promet Heraeus Kulzer u 2013. premašio 400 miliona dolara.

Ime Heraeus predstavlja uspešnu i tradicionalnu istoriju globalno prisutne porodične kompanije. Kao stručnjak za visoko estetska rešenja u dentalnoj medicini, ime Heraeus se potvrdilo na međunarodnoj dentalnoj sceni. Dentalno tržište se sve više i više usmerava prema trendovima u estetskoj dentalnoj medicini, konzervativnoj dentalnoj medicini i paradontologiji, digitalnim rešenjima u protetici, te rastućoj potražnji za implantno-nosećim restauracijama. Stoga Heraeus, svojom sveobuhvatnom lepezom proizvoda, nudi dodatnu vrednost za ordinacije i laboratorije dentalne medicine.

Heraeus Kulzer je deo japanske Mitsui Chemicals Group od jula 2013. godine. Mitsui Chemicals Inc (MCI) sa sedištem u Tokiju, ima 13.000 zaposlenih u više od 90 zemalja širom sveta. Inovativni, praktični hemijski proizvodi su veoma tražni u automobilskoj i elektronskoj industriji, industriji ambalaže kao i u drugim oblastima, kao što su zaštita životne sredine i zdravstvena zaštita.

Želite pogledati i ostale proizvode? Saznajte više HERAEUS KULZER