IVOCLAR

IVOCLAR


IVOCLAR

Ono što je započelo u Cirihu 1923. s proizvodnjom veštačkih zuba, razvilo se u vodeću međunarodnu dentalnu kompaniju sa širokim rasponom proizvoda i sistema za doktore dentalne medicine i dentalne tehničare. Sa sedištem u Šanu, Kneževina Linhenštajn, Ivoclar Vivadent AG je kompanija koja je u privatnom vlasništvu od njenog osnivanja. Proizvodi se šalju iz sedišta kompanije u 120 zemalja širom sveta. Ivoclar Vivadent ima filijale u 23 zemlje i zapošljava više od 3000 stručnjaka širom sveta.

Ivoclar Vivadent ima jedan od najvećih centara za istraživanje i razvoj u dentalnoj industriji. Tim od preko 170 stručnjaka zalaže se za razvoj integrisanog koncepta i sarađuje sa renomiranim institucijama i univerzitetima na dnevnoj bazi. Inovacije kompanije Ivoclar Vivadent rezultat su uzajamnog uticaja tehničke izvodljivosti, tržišne orijentacije i iskustva. Njihova otkrića dokazala su svoju vrednost u primeni.

Neprekidno obrazovanje i usavršavanje je jedan od osnova Ivoclar Vivadenta. Međunarodni centar za dentalnu edukaciju (ICDE) u Šanu je među najmodernijim centrima za kurseve i obuku širom sveta. Regionalni centri za osposobljavanje širom sveta upotpunjuju ponudu kompanije, a takođe osiguravaju visok nivo tehničkog znanja i veština koje se odnose na Ivoclar Vivadent proizvode i sisteme.

Želite pogledati i ostale proizvode? Saznajte više IVOCLAR