KETTENBACH

KETTENBACH


KETTENBACH

Kettenbach je međunarodno orijentisana porodična kompanija sa sedištem u Nemačkoj. Ona razvija, proizvodi i prodaje medicinske proizvode koji zadovoljavaju najviše standarde kvaliteta u dve poslovne jedinice: medicinskoj i stomatološkoj.

Stomatološka poslovna divizija Kettenbacha je specijalzovna za kompletna sistemska rešenja u oblasti uzimanja otisaka. Pored klasičnih silikonskih otisnih materijala, Kettenbach takođe nudi materijal za registraciju zagriza, kao i širok spektar dodatnih proizvoda, kao što su mešoviti sistemi, lepila, sredstva za dezinfekciju i otiske. Samo ovaj optimalno koordiniran sistem materijala, koji uzima u obzir svaki korak u procesu uzimanja otisaka, može da isporuči precizne rezultate koje podjednako očekuju stomatolog, zubni tehničar i pacijentima. Pored otisnih materijala, Kettenbach takođe postavlja nove standarde u oblasti estetske stomatologije sa proizvodima za beljenje.

Medicinska poslovna divizija Kettenbacha je jedan od vodećih proizvođača upijajućih materijala od prirodnog pamuka i regenerisane celuloze. Preko 40 godina, klijenti širom sveta se oslanjaju na njihovu univerzalnu primenljivost i visoki kvalitet standarda proizvoda.

Želite pogledati i ostale proizvode? Saznajte više KETTENBACH