RUTHINIUM

RUTHINIUM


RUTHINIUM

Ruthinium Group je osnovan u Torinu 1965. godine sa ciljem proizvodnje materijala za ortodonciju. Od tada kompanija uspešno posluje zahvaljujući visokim standardima i posvećenosti klijentima, a već 1967. godine počinje sa proizvodnjom akrilatnih veštačkih zuba, koji su i danas srž poslovanja Ruthinium Grupe.

Da bi zadovoljili visoke standarde klijenata Ruthinium počinje 1875. godine da proizvodi Acry Star, a 1983. Acry Lux, troslojne zube sa poboljšanim hemijskim i fizičkim svojstvima, koja su postignuta korišćenjem posebnih sirovina u proizvodnji. Takođe, mnogo truda se ulaže u istraživanje, razvoj i testiranje novih akrilnih polimera i kopolimera kako bi se proizvele visokokvalitetne veštačke smole za krunice, mostove i proteze.

Ruthinium postoji preko 40 godina, tokom kojih konstantno primenjuje najsavremeniju tehnologiju dostupnu na tržištu. Kompanija ulaže u razvoj i istraživanje, poštuje sve rokove proizvodnje i isporuke i poseduje veoma posvećem korisnički servis. Ruthinium zapošljava 110 radnika koji, u prostoru koji je veći od 20.000 m2  dnevno proizvedu 100.000 zuba, zahvaljujući visokoautomatizovanoj proizvodnji. Ruthinium izvozi svoje zube u preko 65 zemalja sveta.

Želite pogledati i ostale proizvode? Saznajte više RUTHINIUM