Početna > Predstavljanje proizvoda > Amann Girrbach - Ceramill

Amann Girrbach - Ceramill

Amann Girrbach - Ceramill

AMANN GIRRBACH – CERAMILL

DNK generacija
Snaga + dentalna inteligencija = performansa.
Naše CAM frez mašine su specijalno razvijene za potrebe zubnih tehničara u sedištu Amann Girrbach kompanije u Kolbahu, Austrija.
Na osnovu višedecenijskog iskustva u CNC tehnologiji i snažnih razvojnih veština stekli smo potrebno znanje za razvoj i proizvodnju sopstvene CAM frez mašine .
Interno razvijene komponente, a posebno nove kontrolne jedinice, omogućavaju da precizno prilagodimo i neprekidno razvijamo naše frez jedinice specifičnim zahtevima zubne tehnike.
Jedinstvenost se iskazuje na poljima preciznosti, brzine i CAM procesu, koje su posebno prilagođeni mehaničkim osobinama stomatoloških materijala – mi to nazivamo „Ceramill DNK“ .

 


CERAMILL MOTION 2   5X
JEDAN ZA SVE – SVE U JEDNOM

Ceramill motion 2 je reper u pogledu niza indikacija i internih materijala.
5-osna frez jedinica kombinuje mokru i suvu obradu u jednu celinu i tako omogućava da se lanac stvaranja praktično u potpunosti zadrži u laboratoriji.

 


CERAMILL MIKRO 4X
LAK ULAZ I EFIKASAN NAPREDAK

Ceramil mikro je izuzetno snažna i kompaktna 4-osna frez mašina za suvu obradu blokova cirkonija, hibridne keramike ili suvih kompozitnih materijala spremnih za frezovanje.

 

 

CERAMILL MIKRO 5x
5-OSNA TEHNOLOGIJA KONCENTRISANA NA MINIMALAN PROSTOR

Splintovi, prečke, implantni mostovi – 5-osna jedinica Ceramil mikro ne samo da je maher  konvencionalnih krunica i izrade mostova, ali je, takođe, namenjen i za proizvodnju složenijih indikacija sa suvim materijama namenjenim za frezovanje.

 


CERAMILL MIKRO IC 4x
SVA SNAGA SA “CARVING-MODE”-OM

Ova kompaknta 4-osna miling jedinica, proširuje internu proizvodnju konvencionalnih laboratorijskih indukcija tako što uključuje opciju mokrog glodanja. Titanijumski abatmenti mogu biti obrađeni sa ovim uređajem, kao i kompoziti, hibridi i staklo-keramika.

 CERAMILL MAP 400
“FUNKCIONALNI SKENER” – PRECIZNO, BRZO I MODULARNO.

Ceramil map 400 označava visok stepen operativne udobnosti i visoku rezoluciju skeniranja podataka koji su stvoreni putem projekcije svetlosne trake.  Izuzetno osetljivi 3D senzori daju preciznu sliku modela. Posebno velika površina merne jedinice omogućava brzo i efikasno skeniranje stomatoloških gipsanih modela koristeći samo 2 ose, što umanjuje broj potrebnih skeniranja. Pored toga ISS (inteligentna strategija skeniranja) garantuje visok kvalitet rezultata skeniranja.

 

 

 

Ostavite komentar