Amann Girrbach - Ceramill

3815
Amann Girrbach - Ceramill


AMANN GIRRBACH – CERAMILL

DNK generacija
Snaga + dentalna inteligencija = performansa.


Naše CAM frez mašine su specijalno razvijene za potrebe zubnih tehničara u sedištu Amann Girrbach kompanije u Kolbahu, Austrija. Na osnovu višedecenijskog iskustva u CNC tehnologiji i snažnih razvojnih veština stekli smo potrebno znanje za razvoj i proizvodnju sopstvene CAM frez mašine. Interno razvijene komponente, a posebno nove kontrolne jedinice, omogućavaju da precizno prilagodimo i neprekidno razvijamo naše frez jedinice specifičnim zahtevima zubne tehnike. Jedinstvenost se iskazuje na poljima preciznosti, brzine i CAM procesu, koje su posebno prilagođeni mehaničkim osobinama stomatoloških materijala – mi to nazivamo „Ceramill DNK“ .
 

CERAMILL MOTION 2  5X
JEDAN ZA SVE – SVE U JEDNOM

 

Ceramill motion 2 je reper u pogledu niza indikacija i internih materijala.
5-osna frez jedinica kombinuje mokru i suvu obradu u jednu celinu i tako omogućava da se lanac stvaranja praktično u potpunosti zadrži u laboratoriji.


CERAMILL MIKRO 4X
LAK ULAZ I EFIKASAN NAPREDAK

 

Ceramil mikro je izuzetno snažna i kompaktna 4-osna frez mašina za suvu obradu blokova cirkonija, hibridne keramike ili suvih kompozitnih materijala spremnih za frezovanje.

 

CERAMILL MIKRO 5x
5-OSNA TEHNOLOGIJA KONCENTRISANA NA MINIMALAN PROSTOR

 

Splintovi, prečke, implantni mostovi – 5-osna jedinica Ceramil mikro ne samo da je maher  konvencionalnih krunica i izrade mostova, ali je, takođe, namenjen i za proizvodnju složenijih indikacija sa suvim materijama namenjenim za frezovanje.


CERAMILL MIKRO IC 4x
SVA SNAGA SA “CARVING-MODE”-OM

 

Ova kompaknta 4-osna miling jedinica, proširuje internu proizvodnju konvencionalnih laboratorijskih indukcija tako što uključuje opciju mokrog glodanja. Titanijumski abatmenti mogu biti obrađeni sa ovim uređajem, kao i kompoziti, hibridi i staklo-keramika.

 

CERAMILL MAP 600
NOVI SKENER DNA GENERACIJE VRHNSKIH PERFORMANSI

Novi Ceramill Map 600 skener visokih performansi iz generacije DNA pruža inteligenciju, efikasnost i maksimalnu preciznost. Skener ima integrisanu univerzalnu ploču za sve uobičajene tipove artikulatora, što štedi vreme kod promene ploča.

 

 

 

Slični postovi

Ceramill Motion 2 - sve u jednom!

Ceramill Motion 2 - sve u jednom!

JEDAN ZA SVE – SVE U JEDNOM Ceramill Motion 2 je reper u pogledu niza indikacija i internih materijala. 5-osna frez jedinica kombinuje mokru i...

2423
Novi skener DNA generacije - Ceramill Map 600 vrhunskih performansi

Novi skener DNA generacije - Ceramill Map 600 vrhunskih performansi

Novi Ceramill Map 600 skener visokih performansi iz generacije DNA pruža inteligenciju, efikasnost i maksimalnu preciznost. Skener ima integrisanu univerzalnu ploču za sve uobičajene tipove artikulatora, što štedi vreme kod promene ploča.

1898

Komentari

Napiši komentar
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.