Pravno upozorenje

DentalMedical doo - web shop
Harambašićeva 8
24000 Subotica
Srbija
Pravni oblik organizacije: doo
Direktor: Đorđe Poljaković
Privredni sud Subotica
Poreski broj: 100837502
Služba za pomoć kupcima:
Tel: +381 24 554-927
Faks: +381 24 527-000
Email: info@dental-medical.rs
 

AUTORSKA PRAVA


Sva sadržina na ovoj internet prezentaciji, tekstovi, grafike, logotipi, ikone, slike, zvučni snimci, digitalni prenos podataka, kompilacije i software, u vlasništvu je društva Dental Medical doo i njegovih dobavljača i zaštićeno međunarodnim zakonima.

OGRANIČENJE OD ODGOVORNOSTI

Sadržaj
Autor zadržava pravo da nije odgovoran za aktualnost, pravilnost, potpunost i kvalitet informacija. Zahtevi za nadoknadu štete nastale zbog upotrebe informacija, uključujući informacije sa bilo kakvim podacima koji su nepotpuni ili netačni, biće odbijene.
Sve ponude su neobavezujuće. Deo, odnosno cela prezentacija, uključujući sve ponude i informacije može se bez prethodne najave autora proširiti, promeniti delimično ili u celosti izbrisati.
Reference i linkovi
Autor nije odgovoran za sadržaj, linkove ili preusmerenja sa njegovih strana. Ukoliko je nastala bilo kakva šteta zbog upotrebe tih informacija, odgovoran je autor tih stranica a ne autor koji je povezan sa tim stranicama. Pored toga, autor nije odgovoran za objave koje na njihovu stranu postave korisnici foruma, knjige gostiju ili primaoci e-mailova.
Autorska prava
Autor neće upotrebljavati ni jedan autorski zaštićen tekst za objavu, ako to nije moguće, navešće autorska prava određenog predmeta.
Autorsko pravo za bilo kakav tekst, napisan od strane autora je zadržan. Svako umnožavanje ili upotreba predmeta kao što su diagrami, zvuci ili tekstovi u štampanoj ili elektronskoj formi nije dozvoljeno bez saglasnosti autora.
Izjava o privatnosti
Tamo gde postoji mogućnost unosa ličnih ili poslovnih podataka (e-mail adresa, imena, adresa), unos tih podatak je dobrovoljan. Upotreba i plaćanje svih ponuđenih usluga je moguća, ukoliko je to tehnički moguće i razumno, bez specifikacije bilo kakvih ličnih podataka ili pod specifikacijom anonimnih podataka ili pseudonima.
Pravosnažnost i ograđivanje od odgovornosti
Ovu izjavu treba uzeti kao deo internet prezentacije, iz koje ste bili preusmereni. Ako stavke ili posebni delovi ove izjave nisu zakoniti ili tačni, to ne menja ispravnost ostalih delova.

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.