cover__image

ICDE – Ivoclar Vivadent predavanje i demonstracija

Tema: IPS Style i e. max Press
Cena: 95 eura
IPS e.max Press - litijum disilikatni staklo keramički ingoti/valjci za tehniku presovanja. Inovativna IPS e.max Press keramika nudi veliku preciznost, oblik i funkciju kombinovanu sa velikom čvrstoćom od 400 MPa. Četiri nivoa translucencije i u dve veličine.




Patentirani metalokeramički materijal IPS Style nudi dentalnim laboratorijima maksimalnu učinkovitost, jednostavno rukovanja i prirodnu estetiku. Ovo je prvi materijal u istoriji keramike koji sadrži kristale oksiapatita.


 

Predavači: Dragan Stolica i Gustav Bačlija


 

O predavačima:  Mr. Dragan Stolica je zubni tehničar iz Maribora. Od 01.09.2006. do 01.03.2007. godine završio je praksu u zdravstvenom  centru  dr. Adolf  Drolc u Mariboru. U septembru  2007. godine počeo je da radi kao zubni tehničar u privatnoj laboratoriji za protetiku “Stomatološka laboratorija Dragan Popovic s.p.”. 2011. godine postao je šef laboratorije za najzahtevnije radove sa naglaskom na fiksnu protetiku i implantate. Tokom 2014. Godine Dragan je počeo da radi kao demonstrator za Ivoclar Vivadent sa fokusom na CAD/CAM sistem i na digitalnu tehnologiju.




Gustav Bačlija rođen u Subotici. Medicinsku školu „7-April” je završio u Novom Sadu 1985.godine. Nakon toga 1986.godine počinje da radi na Stomatološkoj Poliklinici u Subotici u početku na odseku skeletiranih proteza zatim prelazi na odsek fiksne protetike. 1991. godine zapošljava se u Segedinu u privatnu laboratoriju „Preci-dent”.Učestvuje na kurs-u 1992.godine svetsko poznatog majstora Klaus Müterthies-a koji ga veoma inspiriše. 1993. godine učestvuje na kurs-u Jürgen Seger-a u firmi Ivoclar-Vivadent. Privatnu laboratoriju otvara godinu dana nakon toga pod imenom „Oral-Art“ u Segedinu. Nešto kasnije otvara privatnu laboratoriju i u Subotici. 2008. polaže ispit za BPS instruktora firme Ivoclar u Schaan-u. U periodu između 2010. i 2013. godine učestvuje na kurs-u Oliver Brix-a u Budimpešti i na kurs-u Shigeo Kataoke u Beogradu. Bavi se osim klasičnim, i novim tehnologijama: frezovanje zirkon osnova, izrada radova od termoplastičnih materijala i mnogim drugim. Glavni delokrug rada mu je estetska stomatologija. 2016. godine postaje zvanični demonstrator kompanije Ivoclar Vivadent za teritoriju Srbije.

Datum predavanja: 24.09.2016.

Mesto predavanja: ICDE Beč

 

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.