NOVA - BOLJA VIDLJIVOST, POBOLJŠAN PRISTUP

654
NOVA - BOLJA VIDLJIVOST, POBOLJŠAN PRISTUP

Kroz 60 godina iskustva, Bien-Air stalno traži praktične inovacije, optimalnu ergonomiju i izuzetnu pouzdanost. Bien-Air veruje da kvalitet i pouzdanost njihovih instrumenata daju podlogu preciznosti i kvalitetu Vašeg rada.
Od momenta kada su počeli sa dizajniranjem Nova nasadnog instrumenta, imali su jedan cilj- da ne prave kompromise… zahvaljujući maloj glavi, uskoj dršci, svetlu, niskoj buci i ekstermnoj izdržljivosti, to je jednostavno najnapredniji nasadni instrument na tržištu.

ZA BOLJI PRISTUP U USTIMA
Mala glava i tanka drška Nova nasadnog instrumenta poboljšava Vaše vidno polje i garantuje jednostavniji pristup u bočne regije usne duplje. Nova ima najmanju glavu i najtanju dršku od svih Bien-Air nasadnih instrumenata.

NAJLAKŠI
Konstrukcija od nerđajućeg čelika Nove čini ga najlakšim nasadnim instrumentom u opsegu. Vrlo lagan dizajn poboljšava ergonomiju i smanjuje zamor zgloba tokom svakodnevnog rada.

SMANJENA VIBRACIJA
Od prvih nacrta, Nova je bila dizajnirana da prevaziđe izazove standardnih nasadnih instrumenata. Njena savršena oprema, konstrukcija od nerđajućeg čelika i jednodelna drška smanjuju kako vibracije tako i nivo zvuka za poboljšan komfor korisnika.

SADA OD NERĐAJUĆEG ČELIKA
Upotreba nerđajućeg čelika značajno smanjuje habanje instrumenta i čini ga 4 puta otpornijim na udare.

4 PUTA DUŽE TRAJANJE
Zahvaljujući novom dizajnu, Nova nudi duplo duže vreme između servisa u odnosu na prethodne generacije.

  1. PRODUŽENO VREME ZA SERVISIRANJE. Cylcro oprema je dizajnirana da smanji trenje i zaštiti od habanja. Ova novi dizajn čini Novu ultra izdržljivim instrumentom.
  2. POBOLJŠANA POUZDANOST. Sistem ležajeva sada ima PDV premaz. Ovo čini sistem otvaranja/zatvaranja pouzdanijim i produžava vreme potrebno za servisiranje za 30% u poređenju sa standardnim instrumentima. Takođe smanjuje rizik od zagušivanja, čime Vam je omogućen rad bez prekida.
  3. POBOLJŠANA SIGURNOST. Integrisana u keramičko dugme na potisak koje je termički izolovano od Nova glave instrumenta, patentirani  Cool Touch + tehnologija kontrole toplote sprečava nakupljanje toplote da bi se smanjio rizik od opekotina pacijenta.
  4. RECITE ZBOGOM PREPREKAMA. Integrisana u keramičko dugme na potisak koje je termički izolovano od Nova glave instrumenta, patentirani  Cool Touch + tehnologija kontrole toplote sprečava nakupljanje toplote da bi se smanjio rizik od opekotina pacijenta.
  5. SMANJEN RIZIK OD UNAKRSNE KONTAMINACIJE. Rizici od unakrsne kontaminacije su smanjeni zahvaljujući nepovratnom ventilu i Sealed Head zaštiti. Nepovratni ventil značajno smanjuje protok tečnosti iz usne duplje nazad u creva stomatološke jedinice. Pored ovoga, zaštitni mehanizam  Sealed Head smanjuje aspiraciju tečnosti u glavu instrumenta.

BROŠURA - NOVA 1:1L i 1:5L

↓ Ukoliko želite da se preuzmete brošuru, možete to uraditi popunjavanjem forme ↓ 

  Forma za brošuru:

Slični postovi

Nasadnik CA 1:1 - Nasleđe pouzdanosti

Nasadnik CA 1:1 - Nasleđe pouzdanosti

Postoje neki uređaji koji i nakon četrdeset godina uživaju poštovanje i divljenje, a Bien-Air nasadnici CA 1:1 i CA 1:5 su dva od njih. Stalni razvoj, njihova dominantna produktivnost i izuzetna učinkovitost čine ih najpopularnijim modelima u...

3410
BORA LK turbine za multiflex adapter-najbolje od Bien Air tehnologije

BORA LK turbine za multiflex adapter-najbolje od Bien Air tehnologije

Bora turbine su savršeno opremljene za širok spektar restaurativnih radova, a izvrsno rukovanje i lakoća koje nude Prestige turbine i njihova kompaktna glava zaista ih razdvajaju od konkurentskih proizvoda. Ove turbine su neverovatno moćne i...

4641

Komentari

Napiši komentar
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.