Prednost Ministar S-a: Postizanje savršenog naleganja za materijale bilo koje debljine

530
Prednost Ministar S-a: Postizanje savršenog naleganja za materijale bilo koje debljine

Kompaktna jedinica za kalupljenje pod pritiskom Ministar S opremljena  tehnologijom skeniranja: skener čita kodiran materijal, čime se dobijaju svi neophodni podaci poput vremena zagrevanja, temperature i vremena hlađenja. Drugim rečima: precizni rezultati kalupljenja pod pritiskom se dobijaju u rekordno brzom vremenu zahvaljujući izuzetno brzom, patentiranom grejaču sa radnim pritiskom od 4 bara, koji se može podešavati pomoću regulatora pritiska. Nove generacije uređaja opremljene su jednostavnom tastaturom koja je zaštićena membranom i velikim ekranom.

Radna temperatura se postiže instantno okretanjem patentiranog grejača  preko materijala nakon skeniranja ili unošenja vremena grejanja- i materijal se termički formira.
Ministar S koristi iste dokazane principe kao i SCHEU-DENTAL mašine za kalupljenje pod pritiskom, zagrevanjem strane materijala koji je postavljen direktno preko modela, što dovodi do povećanja temperature površine do 600 C. Zahvaljujući ovome i radnom pritisku od 4 bara, dobijaju se garantovano precizni i potpuno individualizovani rezultati svih materijala debljine od 0,1mm do 5mm debljine. Jedinstvena termostatička kontrola grejača obezbeđuje stalne temperature grejanja, nevezano od spoljnih uticaja, poput sobne temperature i voltaže. Rezultat je savršeno zagrejan materijal i kalupi koji se mogu ponovo koristiti.
Ergonomski izrađen držač loptica omogućava potpunu kontrolu za precizno postavljanje i prekrivanje modela. Višak loptica  automatski ulazi u kanal koji okružuje postolje i jednostavno se vraćaju nazad u držač. Pokrivač loptica sprečava lepljenje loptica za zagrejane meke materijale i može se više puta koristiti.
Tastatura je napravljena za programiranje i praćenje svih operativnih programa, dok vam se na ekranu prikazuju svi bitni podaci tokom rada. Radni pritisak je prikazan kroz ceo proces kalupljenja. Optički i akustični signali podržavaju rukovanje tokom radnog procesa npr kada vreme grejanja prođe. Kada je zatvorena komora pod pritiskom, preprogramirani period hlađenja automatski počinje. Njegov kraj je označen kako optički na ekranu i preko Led-a tako i zvučno. AIR ključ kontroliše brzo oslobađanje pritiska u komori.
Svi neophodni podaci poput temperature, vremena grejanja i hlađenja se direktno programiraju zahvaljujući unošenju barkodova štampanih na svakom SCHEU-DENTAL materijalu. Ergonomski dizajn skenera omogućava potpunu lakoću upotrebe. Korišćenjem funkcije skeniranja, greške tokom programiranja ili izbor pogrešnog materijala se mogu potpuno izbeći. Sve neophodne informacije korisniku za upotrebu i rad  su prikazane na velikom ekranu tokom manuelnog unošenja.

Tehnički podaci: 230 V
Snaga 230 V, 750 W
Radni pritisak 0.5 - 4.0 bar
Dimenzije 500 x 210 x 400 mm
Težina 9 kg
 ↓ BROŠURA 
Preuzmite PDF (na Engleskom) popunjavanjem obrazca ispod.

  Obrazac:

Slični postovi

Kako postići izvrsnu snagu veze sa Ortho Connect

Kako postići izvrsnu snagu veze sa Ortho Connect

Launched in August 2013 in Japan under the name of Universal Bond, GC has decided through GC Orthodontics to launch GC Ortho Connect on the European Orthodontic market.  GC Ortho Connect is a new orthodontic light-cured adhesive for brackets...

1300
Svetlosno polimerizujući ortodontski lepak za aligner attachment-e

Svetlosno polimerizujući ortodontski lepak za aligner attachment-e

Prvi u industriji, GC Aligner Connect je specijalno razvijen za ortodontske attachmente za alignere. GC Aligner Connect ima poboljšanu estetiku koja imitira boje zuba i visoku izdržljivost, čime se ograničava dugoročno habanje i odvajanje tokom...

1113
Novosti od Scheu Dental

Novosti od Scheu Dental

UNIZ NBEE - SCHEU - Najbrži dentalni 3D štampač na svetu BIOSTAR® 4-ALIGNER - Povećana produktivnost bez gubitka kvaliteta CA YES BOX JE TU - POTPUNO OLAKŠAVA VAŠ SVAKODNEVNI RAD SA ALIGNERIMA

490

Komentari

Napiši komentar
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.