Saznajte prednosti Vertex™ ThermoSens-a

1242
Saznajte prednosti Vertex™ ThermoSens-a

Vertex Thermosens je inovativni, praktično nelomljiv materijal za baze proteza bez zaostalog monomera. Ovaj materijal je pogodan za izradu totalnih i parcijalnih proteza i kruna i mostova a nudi mnoštvo prednosti.

Jačina, estetika i udobnost
Čvrstoća Thermosens materijala i komfor su bez poređenja sa bilo kojim drugim materijalom koji se koristi za izradu baza proteza prisutnim na tržištu. Njegova čvrstoća dozvoljava izradu tanjih proteza koje savršeno naležu i prijatne su za pacijenta. Za razliku od akrilata, koji kada ispadne ili se ne koristi po preporuci, termoplastična baza omogućuje da se udarac apsorbuje pre nego se proširi čime se izbegava pojava fraktura ili lomova baze.

Biokompatibilnost
Tokom procesa ne dodaju se tečne hemikalije materijalu ThermoSens, uključujući tu i finalnu fazu (osim ukoliko vaša transparentna baza nije napravljena sa veštačkim akrilatnim sedlima). Ovo je alternativa koja obećava za one pacijente koji su osetljivi na hemikalije ili akrilatne smole. To znači da pacijentu možete ponuditi nadoknadu koja ne izaziva alergijske reakcije.

Integracija boje
Za razliku od mnogih kompanija koje uvode boju nakon završetka kreiranjem najlonskih perli (nalivanjem boje preko sirovih belih perli), ThermoSens integriše boju u svaku perlu tokom procesa mešanja. Ovo obezbeđuje jednaku distribuciju boje što garantuje da će svako injekciono brizganje biti konzistentno. Takođe, ova metoda eliminiše pojavu nasumičnih tačaka boje, bleštavih tačaka ili bilo kojih drugih neprirodnih prebojavanja koja se inače ne pojavljuju u ustima pacijenta.

Nizak stepen skupljanja
Za razliku od akrilatnih proteza koje imaju 8% stepen skupljanja, ThermoSens je uspeo da smanji taj procent do <1%, što obezbeđuje idealno prianjanje proteze u ustima pacijenta.

Bez apsorpcije
Zbog velike gustine naše termoplastične mase, ne postoji mogućnost prodiranja tečnosti i hrane u naše proizvode. Zahvaljujući tome, pojaviće se minimalna žućkasta ili braon prebojavanja tokom vremena. Bez obzira na to da li pacijent pije mnogo kafe, puši ili pije mnogo kiselih napitaka ThermoSens je praktično neprobojan.

Slični postovi

Vertex ThermoSens mobilna protetska nadoknada budućnosti

Vertex ThermoSens mobilna protetska nadoknada budućnosti

Vertex ThermoSens mobilne protetske nadoknade su poslednja generacija fleksibilnih protetskih nadoknada koji se pojavio na svetskom tržištu.

14460
GAMMAT®optimo 2 - zasnovan na 20.-godišnjem iskustvu elektroformiranja

GAMMAT®optimo 2 - zasnovan na 20.-godišnjem iskustvu elektroformiranja

GAMMAT®optimo 2 je deo premijum segmenta elektroformirajućih jedinica. Zbog toga je jedna kompaktna jedinica dovoljna za proizvodnju svih pokazatelja elektroformiranja i slučajevima pozlaćivanja na metalne baze i reprodukcije trenja kod...

3116
Vertex Thermosens

Vertex Thermosens

Za samo 8 minuta ThermoJect 22 injektorska mašina dostiže temperaturu od 270°C. Zagrevanje patrone i termoplastičnog materijala je u potpunosti automatizovano. Imperativ proizvođača je bio postizanje precizne temperature i pritiska za predvidljive...

5521

Komentari

Napiši komentar
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.