Vaša ulaznica u svet pametne endodoncije nalazi se ovde!

3465
Vaša ulaznica u svet pametne endodoncije nalazi se ovde!

Moderna endodoncija koristi koncepte koji, uz pomoć uređaja, značajno povećavaju kvalitet terapije. Manje terapijskih koraka i reducirano vreme terapije olakšavaju posao stomatologu i terapiju čine podnošljivijom za pacijenta.


Sa nedavnim predstavljanjem RECIPROC® sistema počela je nova era: priprema i oblikovanje korenskih kanala samo sa jednim instrumentom! Ovaj sistem uključuje VDW.GOLD®RECIPROC® sa integrisanim apeks lokatorom koji se smatra najboljim modelom među endodontskim motorima. RAYPEX®6 je prvi apeks lokator sa samopojašnjavajućom funkcijom dodira ekrana. Najnoviji dodatak, GUTTAFUSION®, izrađen u potpunosti od gutaperke, predstavlja idealno rešenje za termoplastičnu obturaciju zasnovanu na nosaču.

Smanjeno terapijsko vreme i povećani kvalitet kroz inovativne sisteme pojednostavljuje rad stomatologa i terapiju za pacijenta čine podnošljivijom, što je u skladu sa sloganom: JEDNOSTAVNO EFIKASNA ENDODONCIJA.

Od pripreme za pregled do endodontske terapije nakon lečenja, VDW nudi širok spektar endodontskih proizvoda.

ISPUNITE OBRAZAC
Preuzmite datoteku sa specijalnom ponudom VDW proizvoda.
Cene u katalogu su bez PDV-a.

  Forma za preuzimanje brošure:

Slični postovi

Izbeljivanje u ordinaciji - Opalescence® Boost i Opalescence® Endo

Izbeljivanje u ordinaciji - Opalescence® Boost i Opalescence® Endo

Opalescence Boost je gel s 40%-tnim vodonik peroksidom i neutralnim pH za maksimalnu učinkovitost i sigurnost. Nakon aktivacije, Opalescence Boost se nanosi direktno iz šprica. Homogene je konzistencije i ne razliva se.

8091
VDW.GOLD RECIPROC - Endo motor sa integrisanim apeks lokatorom

VDW.GOLD RECIPROC - Endo motor sa integrisanim apeks lokatorom

Sve u jednom: VDW.GOLD®RECIPROC® nudi moćnu preparaciju i precizno određivanje radne dužine, sve u jednom uređaju. Aparat nudi veliki broj unapred podešenih programa za sve vodeće sisteme, pri čemu je pogodan za preparaciju u rotacionom i...

6074

Komentari

Napiši komentar
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.