Cara smile - digitalni dizajn osmeha

1889
Cara smile - digitalni dizajn osmeha

10.06.2017. godine će dr Pavle Picek održati kurs na temu “Cara smile – digitalni dizajn osmijeha”. Kulzer - ov softver caraSmile prikazuje konačan izgled lica pacijenta i protetskie nadoknade. Kurs će se održati u Ordinaciji White Lux uspešnog zubnog tehničara, g. Nemanje Mihaljčića, Uroša Martinovića 6, Novi Beograd.


Cara smile je sistem kojim ostvarujemo virtualnu simulaciju osmeha zadržavajući harmoniju lica i usta, a koristeći funkcijsku analizu lica i zuba.

Matematički kontrolisanim merenjima omogućena je detaljna analiza žvačnog sistema i simulacija velikih estetskih i funkcijskih rekonstrukcija ozubljenih i neozubljenih pacijenata.

Cara smile je novo,umetničko i emotivno lice dentalne medicine koje brzo i efikasno, koristeći digitalne tehnologije, dolazi do najviših estetskih kriterijuma.

Rezultat je rada stručnjaka iz područja dentalne medicine,dentalne tehnike i digitalnih tehnologija.

Dr.sc. Pavle Picek dr.med.dent. rođen je u Zagrebu 1979. godine. Opštu gimnaziju u Zagrebu uspešno je završio 1997, te godinu posle upisuje Stomatološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu.Nakon diplome 2004. g i završenog pripravničkog staža radi na zamenama u ordinacijama primarne zubozdravstvene zaštite do 2008, kada dobija stalno radno mesto u Domu zdravlja Zagreb Istok. 2012.g. je doktorirao na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Od 2012. vlasnik je i radnik u Dental centar Picek d.o.o.

Program kursa:

8.15h Registracija učesnika

9.00h Početak predavanja

10.00 – 10.15h Pauza

10.15 – 12.15 h Rad u programu CaraSmile

Slični postovi

Giroform® - napravite precizne modele jednostavno i brzo

Giroform® - napravite precizne modele jednostavno i brzo

Igličasta burgija omogućava precizan, brz i siguran odabir željenog mesta bušenja. Bušenje počinje pritiskom na dugme. Držač pločice se drži magnetom, čime se obezbeđuje pozicija bušenja. Da bi se osigurala frikcija pina, identične, glatke i...

716
3D štampanje u zubotehničkoj laboratoriji

3D štampanje u zubotehničkoj laboratoriji

Kada se kombinuju sa intraoralnim ili stonim digitalnim skenerima tada 3D štampači omogućuju laboratoriji brzo i učinkovito stvaranje trodimenzionalnog proizvoda iz digitalne datoteke.

1900

Komentari

Napiši komentar
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.