Proslava dvadesetogodišnjice kompanije 3M

2662
Proslava dvadesetogodišnjice kompanije 3M

U sredu, 17. maja 2017. godine kompanija 3M je organizovala proslavu u beogradskom hotelu Metropol Palace, povodom dvadesetogodišnjeg poslovanja u Srbiji.

3M je globalno inovativna kompanija koja nikada ne prestaje sa inovacijama. Godinama su njihove inovacije poboljšavale i olakšavale svakodnevicu i život mnogih ljudi na celom svetu . 
Postigli su da vožnja noću bude olakšana, zgrade sigurnije, smanjili potrošnju elektriciteta i učinili da bude manje štetna po životnu okolinu. Čak su poslali čoveka na Mesec. Svaki dan u 3M-u, jedna ideja vodi sledećoj, da bi ostvarili napredak koji je moguć u celom svetu.

3M je započela svoje poslovanje u Srbiji za vreme dail-up interneta i faks telefona, a danas rade na razvoju zemaljske internet mreže i učestvuju u mnogim programima različitih grana, kao što su Automotiv, Road signs, Medical, Dental i dr. Ciljevi za budući rad su im usavršavanje kako sebe i svojih proizvoda, tako i razvoj trajnih partnerstva i poboljšanje života ljudi. 
Proslavi su ovom prilikom prisustvovali direktori kompanije Dental Medical, Sanela Đorđević i Đorđe Poljaković, a jedan od svečanih gostiju je bio i njegova ekselencija ambasador SAD Kyle Randolph Scott.

Kompaniji 3M želimo mnogo uspeha u daljem poslovanju.

Pogledajte deo prijatne atmosfere na slikama:

 

 

Slični postovi

OXYSAFE® – Inovativna tehnologija na bazi aktivnog kiseonika u lečenju parodontnih bolesti

OXYSAFE® – Inovativna tehnologija na bazi aktivnog kiseonika u lečenju parodontnih bolesti

Uz karijes, parodontitis je najčešće oboljenje prisutno u usnoj duplji. Po nekim procjenama seže i do 70% populacije. Neadekvatna oralna higijena, pušenje i genetska predispozicija su faktori koji izazivaju pojavu parodontitisa, koji se po staroj...

869
Lokalni anestetici ’’Globalni pravac ka bezbolnoj stomatologiji’’

Lokalni anestetici ’’Globalni pravac ka bezbolnoj stomatologiji’’

U ovom članku prikazaćemo najnovije trendove i razmišljanja kada je ova osnovna procedura u pitanju. Ukratko ćemo se podsetiti pojedinih definicija, podela i kriterijuma prilikom izbora anestetika, načina aplikacije i sl.

5083
Prva paleta za zagrevanje kompozita!

Prva paleta za zagrevanje kompozita!

Predstavljamo vam prvu MPF paletu za zagrevanje kompozitnih materijala. Ova jedinstvena inovacija je dizajnirana da kompozit dovede do fleksibilne konzistencije koja olakšava korisniku manipulaciju kompozitom prilikom restauracije malih ili dugih...

565

Komentari

Napiši komentar
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.