Jednostavno i brzo do blistavog osmeha! - Opalescence GO!

827
Jednostavno i brzo do blistavog osmeha! - Opalescence GO!

Opalescence Go™ fabrički punjene folije za beljenje uparuju profesionalno beljenje sa neuporedivom pogodnošću. Inovativne UltraFit folije jednostavno se adaptiraju prema svakom osmehu i spremne su za upotrebu odmah nakon vađenja iz kutije. Brzo je. Jednostavno je. Efikasno je. Vaša potraga za rešenjem za perfektno beljenje zuba je gotova.

Pogledajte brilijantne rezultate koja daje izbeljivač Opalescence Go

Slika pre i posle

Najbolji način za beljenje zuba je upravo postao još jednostavniji:

Preko 30 godina Opalescence Teeth Whiteninig sistem pomaže pacijentima da dobiju sjajan beo osmeh na siguran, jednostavan i pouzdan način. Ultradent-ovi proizvodi tretiraju zube hemijski, uz upotrebu vodonik peroksida ili karbamid peroksida, i ne zavise od LED lampi za beljenje zuba, aktivnog uglja ili ostalih prohteva. Opalescence Go folije su fabrički punjene sa tačno potrebnom količinom gela vodonik peroksida da se zubi bele efikasno, a prenosive su, individualno pakovane za jednostavno i diskretno beljenje koje se uklapa u zauzet raspored vaših pacijenta.

Inovativna UltraFit folija je izrađena od jedinstvenog, visoko adaptivnog materijala koji se lagano adaptira prema svakom osmehu. Materijal folije reaguje na telesnu temperaturu pacijenta i počinje da se oblikuje oko griznih površina i u interdentalne prostore. UltraFit folija obezbeđuje takođe i savršeno pokrivanje- od molara do molara i buko-lingvalno- čime se beli ceo zubni niz i obezbeđuje da maksimalna količina gela za beljenje ostane na zubima tokom beljenja.

Karakteristike Opalescence Go Teeth Whitening:

  • Nisu potrebni otisci ni kalupi

  • Spreman za upotrebu iz pakovanja

  • Folija UltraFit odgovara svakom osmehu

  • Dostupno sa 6% gelom vodonik peroksida

  • Gel za beljenje zuba sadrži natrijum nitrat i fluorid za pacijentov komfor

  • Dva ukusa: lubenica i nana

  • Vegan- bez korišćenih životinjskih proizvoda

  • Sertifikovano bez glutena

  • Sertifikovano košer

Od svetskih lidera u beljenju zuba pogodnost vredna nagrade

Opalescence Go fabrički punjene folije za beljenje su odgovor za vaše pacijente koji žele  najbolje iskustvo beljenja zuba bez obzira gde idu. Folije za beljenje zuba se mogu nositi u džepu ili kesici i nositi pravo iz pakovanja. Folija UltraFit je napravljena od diskretnog materijala dizajniranog tako da obezbedi maksimalnu udobnost pacijentu, i napunjena je optimalnom količinom gela za beljenje. Ovo omogućava vašim pacijentima da bele zube kada i gde oni žele. Bez potrebe za uzimanjem otisaka, modelima, vremenom potrošenim u laboratoriji, izradom individualnih folija ili LED lampi za beljenje, Opalescence Go folije za beljenje su jednostavne i pogodne kako za lekara tako i za pacijenta.

Slični postovi

IZBELJIVANJE ZUBA: ULTRADENT - Tretman sa velikim potencijalom

IZBELJIVANJE ZUBA: ULTRADENT - Tretman sa velikim potencijalom

I ako je tretman izbeljivanja zuba aktuelan tokom cele godine, sa dolaskom leta češća su i pitanja pacijenata za ovom procedurom. Sigurno ste to primetili i u vašoj ordinaciji. Ali, da li optimalno iskorištavate sav potencijal ovog tretmana?

2710
Izbeljivanje u ordinaciji - Opalescence® Boost i Opalescence® Endo

Izbeljivanje u ordinaciji - Opalescence® Boost i Opalescence® Endo

Opalescence Boost je gel s 40%-tnim vodonik peroksidom i neutralnim pH za maksimalnu učinkovitost i sigurnost. Nakon aktivacije, Opalescence Boost se nanosi direktno iz šprica. Homogene je konzistencije i ne razliva se.

8090

Komentari

Napiši komentar
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.