Kontrola bola u vašoj praksi sa SEPTOJECT-om

1409
Kontrola bola u vašoj praksi sa SEPTOJECT-om

VAŠE STOMATOLOŠKE IGLE SU NA PRVOM MESTU!

Kao svetski lider u proizvodnji za kontrolu obezboljavanja u stomatologiji, Septodont razume da je prvi susret u odnosu stomatolog-pacijent onaj koji se računa... i u mnogim slučajevima vrh vaše igle predstavlja prvi kontakt. Biranjem kvalitetnih igala dobijate mogućnost da ovaj ključni momenat pretvorite u onaj trenutak koji uliva poverenje.

PACIJENT KOJI NE OSEĆA BOL… SREĆAN STOMATOLOG

Bol je najveći strah koji pacijenti osećaju u stomatološkoj ordinaciji. Pacijent koji ne oseća bol tokom ubrizgavanja će biti  opušteniji i lakši za saradnju tokom rada. Ali iznad komfora, vaša reputacija i vaša efikasnost su na ulogu. Kada se govori o bezbolnim procedurama, sve se računa, počevši od vaše stomatološke igle.

SEPTODONTOVA POSVEĆENOST VISOKO KVALITETNIM IGLAMA

  • 100% posvećenost proizvodnji dentalnih igala

  • 200 miliona stomatoloških igala proizvedenih svake godine

  • Značajan fokus na stomatološkim iglama

  • Visoko kvalitetni materijali i procesi proizvodnje

  • Više od 20 godina stalnog usavršavanja

SEPTOJECT
Oštrina koju možete videti

  • Odlično prodiranje u tkiva postignuto visoko kvalitetnim iglama sa tri nagiba, uz poliranu i siliniziranu kanulu

  • Cevčica od hirurškog čelika visoke čistoće za sprečavanje loma ( ISO 9626)

  • Označen nivo kosine za dobru orijentaciju kosine igle

  • Plastično središte

  • Sterilisano Gama zracima

Svaki stomatolog može iskusiti poteškoće sa putanjom stomatološke igle i prodorom u tkiva, što je često direktno povezano sa osećajem bola kod pacijenta, kako u toku aplikacije tako i nakon davanja anestetika. Uzroci ovih poteškoća i za stomatologa i za pacijenta najčešće se pripisuju samoj stomatološkoj igli pre nego tehnici aplikacije.
Nezavisna studija, objavljena 2005 godine, bavila se skeniranjem elektronskim mikroskopom da bi se bolje sagledale igle najčešće korišćenih proizvođača jednokratnih stomatoloških igala. Istraživanje je ukazalo na brojne proizvodne defekte na vrhovima igala poput hrapavih i reckavih ivica i tupih vrhova.

DRUGI BRANDOVI

SEPTOJECT

Zaključak ove uporedne studije je da između ovih sedam dobro poznatih proizvođača:
“NAJBOLJI KVALITET POKAZUJU SEPTOJECT IGLE OD SEPTODONTA”.


SEPTOJECT XL
Veći prečnik za poboljšan komfor

  • Veći prečnik zahteva manje napora za brizganje čak i u gustom tkivu

  • Komfor: lokalni anestetik teče sa manjim pritiskom

  • Povećana fleksibilnost zahvaljujući tanjim zidovima

  • Poboljšana  aspiracija

  • Prodor u tkiva na isti način kao klinička igla ( tri kosine i silikonska kanula)

  • Sterilisano Gama zracima

Tokom 30 godina DENTAL ADVISOR pruža stomatolozima konkretne, tačne, objektivne i naučno zasnovane informacije o stomatološkim proizvodima i opremi. DENTAL ADVISOR izveštava objektivno o kliničkim procenama- koje sprovodi tim od 250 kliničkih lekara, razumljivih dugoročnih kliničkih studija o dostignućima i nepristrasnim laboratorijskim testiranjima u svakom izdanju DENTAL ADVISOR-a.
Septoject XL je klinički ocenjen od strane kliničkih konsultanata iz DENTAL ADVISOR-a i ocenjen je ocenom ++++1/2 a takođe je izabran kao jedan od Preporučenih Proizvoda u kategoriji Anestezija, Proizvodi za ubrizgavanje.

Dental Product Shopper je nezavisna organizacija koja je napravila program procene novih proizvoda u cilju pomaganja kliničkim lekarima tokom odabira proizvoda za kupovinu. Izabrani klinički lekari dobrovoljci su sproveli procenu u trajanju od 4 nedelje proizvoda u svojim stomatološkim ordinacijama i nakon toga saopštili rezultate Dental Product Shopper-u. Tokom 2010 godine Septoject XL je ocenjen od strane 11 američkih kliničkih lekara.
Klinički lekari koji su učestvovali, ocenili su Septoject XL sa ocenom 4,3/5 što je doprinelo da ponese naziv “Najbolji proizvod 2010”.


SEPTOJECT EVOLUTION
Bolja kontrola, manje neprijatnosti

Napravljen za lakše prodiranje sa manjim pomeranjem tkiva. Ovo znači i manje neprijatnosti za vaše pacijente, čak i kada se daju višestruke injekcije. Za vas, potrebna je manja sila u kombinaciji sa značajno smanjenom vraćanjem što dovodi do bolje kontrole i preciznosti rada.

  • Povećana kontrola i preciznost za vas

  • Smanjena neprijatnost za pacijenta

  • Oznaka kosine i oznaka za orijentaciju

  • Sterilisano Gama zracima

JEDNOSTAVNIJA APLIKACIJA

Lakše prodiranje: 29% manje sile potrebne za unošenje sa Septoject Evolution.
Idealno za višestruke aplikacije: četvrta aplikacija sa Septoject Evolution i dalje zahteva manju primenu sile nego prva aplikacija sa standardnom iglom.

SMANJENO SKRETANJE
Bolja preciznost zahvaljujući limitiranom vraćanju Septoject Evolution.

PREUZMITE BROŠURU

↓ Brošuru možete preuzeti popunjavanjem forme ↓

  Forma za brošuru:

Slični postovi

Alvožil (Alveogyl™) – alveolarni zavoj impregniran eugenolom

Alvožil (Alveogyl™) – alveolarni zavoj impregniran eugenolom

Alvožil predstavlja idealan zavoj za suvu alveolu, koji ubrzano smanjuje bol a lak je za korišćenje. Dodatno se može koristi kao zavoj nakon ekstrakcije zuba.

8448
Saznajte više o Septodont vodećoj kompaniji u oblasti farmaceutske stomatologije

Saznajte više o Septodont vodećoj kompaniji u oblasti farmaceutske stomatologije

Od svog osnivanja 1932. godine, Septodont je uvek bio vodeća kompanija u oblasti farmaceutske stomatologije čija delatnost obuhvata razvoj, proizvodnju i distribuciju kvalitetnih stomatoloških proizvoda po celom svetu. Cilj kompanije je konstantno...

2028

Komentari

Napiši komentar
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.