Laboratorija „DU-DENT LAB“ - Branislav Kostić

747
Laboratorija „DU-DENT LAB“ - Branislav Kostić

U srcu Pirota, Zubotehnička laboratorija "DU-DENT LAB" već pet godina postavlja standarde u pružanju vrhunskih dentalnih usluga. Branislav Kostić, osnivač laboratorije, deli svoje iskustvo i viziju kroz mobilnu protetiku, Vertex ThermoSens, akrilatne proteze, mobilne i funkcionalne ortodontske aparate. Ova priča o uspehu naglašava predanost kvalitetu, inovacijama i neprestanom usavršavanju.

VERTEX TEHNOLOGIJA - SIGURNOST U RADU
Branislav ističe svoj dugogodišnji odabir Vertex tehnologije, koja mu pruža najveću sigurnost u radu. Kroz godine isprobavanja različitih materijala, Vertex se izdvaja kao ključan partner u ostvarivanju vrhunskih dentalnih rešenja. Ova posvećenost vrhunskim materijalima svedoči o posvećenosti DU-DENT LAB-a prema izuzetnom kvalitetu.

DELJENJE ZNANJA - TEMELJ USPEHA
Branislav ne samo da razvija svoje zaposlene, već aktivno deli svoje znanje i iskustvo sa kolegama širom Srbije. Ova zajednička razmena ideja podstiče inovacije u industriji i doprinosi unapređenju celokupne dentalne zajednice. DU-DENT LAB ne samo da stvara vrhunske proizvode, već i gradi mostove saradnje među profesionalcima.

BLISKA SARADNJA SA STOMATOLOZIMA - KLJUČ KVALITETA
Neposredna saradnja sa stomatolozima tokom proba omogućila je Branislavu da dublje razume potrebe i želje pacijenata, kao i stomatologa. Ovaj pristup direktno doprinosi kvalitetu finalnog rada i postavlja DU-DENT LAB kao partnera koji aktivno učestvuje u postizanju optimalnih rezultata.

PROFESIONALNE AMBICIJE - MODERAN PRISTUP BUDUĆNOSTI
Zaključno, Branislav deli svoje ambicije za budućnost. Snažno stremeći ka razvoju privatne prakse, usklađene sa modernim tehnologijama i potrebama pacijenata, DU-DENT LAB želi postati sinonim za vrhunsku dentalnu medicinu u Pirotu i šire. Branislav ističe želju da svoj entuzijazam prenese na svoju decu, gde bi porodični posao bio kruna njegovog truda i rada.

DU-DENT LAB je više od dentalne laboratorije - to je centar inovacija, kvaliteta i predanosti. Kroz pet godina uspešnog poslovanja, Branislav Kostić i njegov tim ne samo da postavljaju standarde, već i oblikuju budućnost dentalne industrije.

Pogledajte laboratoriju „DU-DENT LAB“ na sledećim fotografijama:​

Slični postovi

Ekskluzivan intervju sa HIROKI GOTOM!

Ekskluzivan intervju sa HIROKI GOTOM!

HIROKI GOTO: O školovanju, životu u SAD - u, budućnosti dentalne industrije i dr. saznajte u kratkom intervjuu koji je dao za DM News.

1562
AIRFLOW® Prophylaxis Master: Sveobuhvatno rešenje za čišćenje, prevenciju i održavanje zdravlja zuba i desni

AIRFLOW® Prophylaxis Master: Sveobuhvatno rešenje za čišćenje, prevenciju i održavanje zdravlja zuba i desni

Swiss Made AIRFLOW® Prophylaxis Master je razvijen u istraživačkom centru EMS sa više od 100.000 sati tehničkog i kliničkog testiranja u saradnji sa vodećim stomatolozima iz celog sveta. AIRFLOW® Prophylaxis Master je najnovija EMS inovacija za...

560
Ultrazvučna kadica - Easyclean MD

Ultrazvučna kadica - Easyclean MD

Ultrazvučna kadica Easyclean MD koristi se za snažno čišćenje ili prečišćavanje* medicinskih uređaja kao što su npr. abutments i proteze, kao i instrumentacije (*ne zamenjuje proces pranje i dezinfekciju). Ova uređaj je u skladu sa MDR...

622

Komentari

Napiši komentar
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.