Nudimo vam celovito rešenje najvišeg kvaliteta – Durr Dental

1758
Nudimo vam celovito rešenje najvišeg kvaliteta – Durr Dental

Dürr Dental AG su 1941. godine osnovali braća Karl i Vilhelm Dürr iz Gehingena u Crnoj Šumi. Sedište kompanije se sada nalazi u Bietigheim-Bissingenu, gde je oko 400 zaposlenih anganžovano u proizvodnji, istraživanju i razvoju, a takođe i u prodaji i marketingu.

Dürr Dental Group trenutno ima oko 1000 zaposlenih širom sveta, imaju i zastupništva u 40 zemalja, a samo tokom 2013. godine su ostvarili prihod od 210 miliona eura. Ime kompanije je već decenijama sinonim za progres i inovacije u sferi stomatologije. Mnoštvo standarda moderne hirurgije može se pripisati razvoju Dürr Dentala, kao na primer kompresovani vazduh za stomatologiju bez uljanih primesa i higijensko usisavanje fino raspršenih čestica tečnosti. Dijapazon proizvoda kompanije uključuje i jednokratne proizvode i specijalizovane nastavke za aspiraciju.

Svi nude samo deo sistema, Durr Dental nudi sve

Stomatolozi širom sveta rado poklanjaju svoje poverenje Dürr Dentalu. Kompanija pruža veliki broj sistemskih rešenja u oblastima dijagnostičkih sistema, higijene i instrumenata. 

Martin Dürrstein naglašava “Tokom svog razvoja, Dürr Dental postavlja visoke standarde za inovacije i tehnologiju. Imamo kvalitetna rešenja za sve probleme”. Da bi se osigurao najviši mogući standard proizvoda, Dürr Dental svoj celokupni proizvodni proces završava u vlastitim pogonima u Nemačkoj.

Da bi se osigurao najviši mogući nivo kvaliteta, kompanija obavlja praktično svu proizvodnju na svojoj poslovnoj lokaciji Nemačke. Ime Dürr Dental već sedam decenija predstavlja tehnološki napredak, inovacije i kvalitet u stomatološkoj oblasti širom sveta.

Made in Germany

Poznata etiketa "Made in Germany", koja je u prošlosti značila standardni simbol za kvalitet proizvoda,  više neće biti dovoljna da održi korak sa međunarodnom konkurencijom. U vreme kada zahtevi zakona postaju stroži, preduzeće kao celina mora da pokaže dokaz da ispunjava međunarodne standarde kvaliteta.

Od 22. decembra 2010. godine, DÜRR DENTAL AG nosi status "ovlašćenog ekonomskog operatera AEO-C”. Kao AEO-C sertifikovanim preduzeća, klijenti imaju benefite pojednostavljenog postupka carinjenja. Status "ovlašćenog ekonomskog operatera" jača kompanijsku poziciju kao proizvođača, dobavljača i štaviše  pouzdanog poslovnog partnera.

DÜRR DENTAL AG je rangiran među najboljim malim i srednjim preduzećima u Nemačkoj, kompanija je dobitnik brojnih nagrada i priznanja za društvenu odgovornost, zdravstvene komunikacije,  preduzetničke nagrade za biznis uspešnost i brojne nagrade za dizajn.

 

Slični postovi

VistaRay 7 - 15 godina iskustva u tehnologiji senzora

VistaRay 7 - 15 godina iskustva u tehnologiji senzora

Apsolutno ubedljivo je visoko prepoznavanje detalja sa minimalnom dozom zračenja.

1384
Saznajte više o Septodont vodećoj kompaniji u oblasti farmaceutske stomatologije

Saznajte više o Septodont vodećoj kompaniji u oblasti farmaceutske stomatologije

Od svog osnivanja 1932. godine, Septodont je uvek bio vodeća kompanija u oblasti farmaceutske stomatologije čija delatnost obuhvata razvoj, proizvodnju i distribuciju kvalitetnih stomatoloških proizvoda po celom svetu. Cilj kompanije je konstantno...

2028

Komentari

Napiši komentar
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.