Unapredite bezbednost vaših pacijenata sa novim EVO.15

1370
Unapredite bezbednost vaših pacijenata sa novim EVO.15

Dizajniran za savremene izazove
Kolenjak EVO.15 je jedinstven instrument koji uspostavlja nove standarde u radu i uvodi revoluciju u polje bezbednosti pacijenata. Odlikuje ga švajcarska preciznost uz neprevaziđenu izdržljivost i savršenu ergonomiju. Otkrijte šta čini kolenjak EVO.15 nezamenjivim instrumentom u svakodnevnoj praksi.     

Vrhunska preciznost i izdržljivost
Primenom najsavremenije tehnologije omogućen je spoj preciznosti i visoke efikasnosti, oličene u kolenjaku nove generacije EVO.15. Unapređen mehanizam okretanja i fiksiranja borera ,,Accu-Chuck PreciPlus™,, je savršen primer revolucionarnosti ovog instrumenta. Poništava nastanak buke i vibracija, čime značajno doprinosi stabilnosti pri radu, nezavisno od brzine obrtaja. Glava rotora kolenjaka EVO.15 je pravljena po meri, što značajno produžava vek trajanja u odnosu na ostale konvencionalne modele. Najnaprednije inženjerske tehnike zajedno sa našim stručnim znanjem i garancijom od tri godine, pružaju vam neprevaziđen proizvod čiji kvalitet konkurencija već 60 godina ne može da dostigne.

Spoj efikasnosti i lakoće rukovanja
Praktičnost pre svega. Zbog male veličine kolenjaka EVO.15 zaboravićete da rukujete sa instrumentom tako visokih performansi. Njegova mala glava od nerđajučeg čelika otporna je na vibracije i pruža vam lak pristup i do trećih molara. Kao deo mikroserije Bien-Air-a, mala težina kolenjaka dodatno pomera granice udobnosti uz poboljšan balans i smanjen zamor ruke i zgloba. Svaki aspekt Evo.15 kolenjaka je pažljivo razmotren da pruži maksimalnu udobnost pri radu. Poboljšan sistem mlaznica ,,Accu-Spray Quattro Mix™,, sa višestrukim optičkim sistemom ,,dualook™,, doprinosi pouzdanom hlađenju operativnog polja i pruža jasnu vidljivost.

Pouzdanost kojoj vaši pacijenti veruju
Od svih karakteristika kolenjaka EVO.15, bezbednost pacijenata je na prvom mestu. Patentirani Bien Air-ov ,,CoolTouch+™,, zaštitni mehanizam protiv rasipanja toplote, smanjuje mogućnost nastanka opekotina na nulu. Takođe, ekstremno efikasan sistem fiksiranja borera dodatno doprinosi pouzdanosti pri radu. Sve to zajedno čini EVO.15 najbezbednijim kolenjakom ikad napravljenim. 

PREUZMITE BROŠURU

↓ Brošuru možete preuzeti popunjavanjem forme ↓

  Forma za brošuru:

Slični postovi

NOVA - BOLJA VIDLJIVOST, POBOLJŠAN PRISTUP

NOVA - BOLJA VIDLJIVOST, POBOLJŠAN PRISTUP

Kroz 60 godina iskustva, Bien-Air stalno traži praktične inovacije, optimalnu ergonomiju i izuzetnu pouzdanost. Bien-Air veruje da kvalitet i pouzdanost njihovih instrumenata daju podlogu preciznosti i kvalitetu Vašeg rada. Od momenta kada su...

655
MCX LED - najmanji i najlakši Bien-Air mikromotor bez četkica

MCX LED - najmanji i najlakši Bien-Air mikromotor bez četkica

MCX LED sa podesivim svetlom je najmanji i najlakši Bien-Airov mikromotor bez četkica. Kombinacijom MCX-a i Micro-Series priključaka dobijate instrument koji je manji od turbine i koji garantuje neuporedive performanse. Do 40% kraći i 33% lakši.

4776
Nasadnik CA 1:1 - Nasleđe pouzdanosti

Nasadnik CA 1:1 - Nasleđe pouzdanosti

Postoje neki uređaji koji i nakon četrdeset godina uživaju poštovanje i divljenje, a Bien-Air nasadnici CA 1:1 i CA 1:5 su dva od njih. Stalni razvoj, njihova dominantna produktivnost i izuzetna učinkovitost čine ih najpopularnijim modelima u...

3411

Komentari

Napiši komentar
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.