Individualizovani Komfor: Opalescence PF i individualne folije za idealno naleganje

986
Individualizovani Komfor: Opalescence PF i individualne folije za idealno naleganje

Za korišćenje individualnih kućnih folija za beljenje, Opalescence PF gel za beljenje nudi mnoštvo mogućnosti za pacijenta. Sa laganom upotrebom špriceva, Opalescence PF gel je lako prilagodljiv individualnim situacijama i potrebama svakog pacijenta.

  • Opalescence gel za beljenje zuba sadrži  PF ( natrijum nitrat i fluoride)
  • Opalescence je efikasan u smanjenju vraćanja stare boje u poređenju sa konkurentskim proizvodima za beljenje
  • Opalescence gel za beljenje se pravi od minimum 20% vode što sprečava dehidrataciju
  • Tri ukusa: Pepermint, Dinja i Regular
  • Dnevno ili noćno nošenje
  • Lepljivi, viskozni gel neće migrirati na meka tkiva a omogućava sigurno naleganje folije na mestu stajanja

Ako vaš pacijent traži najbolje iskustvo i rezultate za beljenje zuba, Opalescence PF mu to omogućava. Sa preko 30 godina iskustva, više od 50 nagrada za beljenje zuba i preko 100 miliona izbeljenih osmeha, Opalescence gel za beljenje je broj 1 profesionalni gel za beljenje na planeti sa razlogom.
Opalescence PF gel za beljenje zuba je veganski- bez upotrebe proizvoda životinjskog porekla. Takođe je sertifikovan kao bezglutenski i kosher proizvod, tako da se uklapa u životni stil i uverenja pacijenata sa različitim poreklom i navikama.
Karbamid peroksid u Opalescence PF gelu za beljenje zuba beli zube hemijski uklanjanjem prebojenosti iz dubine gleđi i dentina. Originalna formula za beljenje je takođe lepljiva i gusta, čime se sprečava migracija gela tokom tretmana i pomaže sigurna pozicija folije tokom nošenja. Rezultat ovoga je proces beljenja koji je komforniji i efikasniji, što znači da pacijent dobija najbolje moguće iskustvo beljenja zuba.

Kućno Beljenje na Pravi Način
Individualizovane folije za beljenje se oblikuju prema pacijentom osmehu, poboljšavajući komfor pacijentu i dajući im pažnju koju njihov osmeh zaslužuje. Efikasno korišćenje špriceva je jednostavno za upotrebu sa individualnim folijama a omogućava pacijentu da istisne odgovarajuću količinu gela za beljenje potrebnu za svaku aplikaciju. Zavisno od koncentracije koja se koristi, Opalescence PF za beljenje se može koristiti danju ili noću da bi bolje zadovoljio potrebe u životu pacijenta.
Dok je svaki Opalescence PF set za beljenje efikasan kao jedini tretman za beljenje, mnogi pacijenti imaju koristi od korišćenja kombinacija proizvoda za zadovoljenje svojih potreba. Baš zato što svaki Opalescence proizvod za beljenje radi u kombinaciji sa drugima, jednostavno je napraviti individualni set za beljenje za svakog pacijenta za kućno beljenje. Na primer, Opalescence PF gel za beljenje je sjajan nastavak nakon ordinacijskog tretmana sa Opalescence Boost-om i ide savršeno sa svakodnevnom upotrebom Opalescence Whitening paste za zube.

Slični postovi

Izbeljivanje u ordinaciji - Opalescence® Boost i Opalescence® Endo

Izbeljivanje u ordinaciji - Opalescence® Boost i Opalescence® Endo

Opalescence Boost je gel s 40%-tnim vodonik peroksidom i neutralnim pH za maksimalnu učinkovitost i sigurnost. Nakon aktivacije, Opalescence Boost se nanosi direktno iz šprica. Homogene je konzistencije i ne razliva se.

8094
Jednostavno i brzo do blistavog osmeha! - Opalescence GO!

Jednostavno i brzo do blistavog osmeha! - Opalescence GO!

Opalescence Go™ prefilled whitening trays pair professional strength teeth whitening with unrivaled convenience! The innovative UltraFit™ tray easily conforms to any smile and is ready to use right out of the box. It’s fast. It’s simple....

830

Komentari

Napiši komentar
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.