Proslava dvadesetogodišnjice kompanije 3M

2661
Proslava dvadesetogodišnjice kompanije 3M

U sredu, 17. maja 2017. godine kompanija 3M je organizovala proslavu u beogradskom hotelu Metropol Palace, povodom dvadesetogodišnjeg poslovanja u Srbiji.

3M je globalno inovativna kompanija koja nikada ne prestaje sa inovacijama. Godinama su njihove inovacije poboljšavale i olakšavale svakodnevicu i život mnogih ljudi na celom svetu . 
Postigli su da vožnja noću bude olakšana, zgrade sigurnije, smanjili potrošnju elektriciteta i učinili da bude manje štetna po životnu okolinu. Čak su poslali čoveka na Mesec. Svaki dan u 3M-u, jedna ideja vodi sledećoj, da bi ostvarili napredak koji je moguć u celom svetu.

3M je započela svoje poslovanje u Srbiji za vreme dail-up interneta i faks telefona, a danas rade na razvoju zemaljske internet mreže i učestvuju u mnogim programima različitih grana, kao što su Automotiv, Road signs, Medical, Dental i dr. Ciljevi za budući rad su im usavršavanje kako sebe i svojih proizvoda, tako i razvoj trajnih partnerstva i poboljšanje života ljudi. 
Proslavi su ovom prilikom prisustvovali direktori kompanije Dental Medical, Sanela Đorđević i Đorđe Poljaković, a jedan od svečanih gostiju je bio i njegova ekselencija ambasador SAD Kyle Randolph Scott.

Kompaniji 3M želimo mnogo uspeha u daljem poslovanju.

Pogledajte deo prijatne atmosfere na slikama:

 

 

Slični postovi

POWER steamer 1 - Redizajnirano čišćenje parom

POWER steamer 1 - Redizajnirano čišćenje parom

Jedinica za čišćenje parom sa ručnim punjenjem. Novi, snažni POWER paročistač postavlja nove standarde u pouzdanosti i dugotrajnosti ali impresionira svojim učinkom čišćenja. Bilo koja vrsta čestica se može jednostavno i efikasno ukloniti....

2392
ORALNA HIGIJENA KOD DECE - dr. Željana Matošić

ORALNA HIGIJENA KOD DECE - dr. Željana Matošić

Roditelje često zanima kada je potrebno započeti s oralnom higijenom deteta. Odgovor je jako jednostavan. Bebine zube potrebno je četkati čim niknu, što je obično oko 6 meseca života i to je zadatak roditelja. Četkanje zubi složena je...

1204
Digitalna Fotografija u svakodnevnoj stomatološkoj praksi

Digitalna Fotografija u svakodnevnoj stomatološkoj praksi

Proces digitalizacije vrlo brzo je obuhvatio sve segmente našeg života pa je samim tim postao i deo svakodnevne stomatološke prakse. Digitalna fotografija je danas neizostavna u procesu planiranja i izrade bilo kog stomatološkog rada, a sve u...

4500

Komentari

Napiši komentar
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.